Kılıçaslan Liseleri 19. Dönem Mezunlarını Uğurladı

Kayseri Özel Kılıçaslan Liseleri, eğitimlerini tamamlayan 121 öğrencisini mezun etti.

Kılıçaslan Liseleri 19. Dönem Mezunlarını Uğurladı
19. dönem mezuniyet programı Melikşah Üniversitesi Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’yla başlayan töreninin açış konuşmasını Özel Kılıçaslan Liseleri Müdürü Salih Öngül yaptı. Öngül: "Ülkemizin geleceği adına büyük ümitlerle yetiştirdiğimiz 121 öğrencimizi üniversite hayatına uğurluyor olmanın sevincini, onlardan ayrılıyor olmanın da hüznünü yaşıyoruz. Okulumuz; aynı kültür, aynı bayrak ve aynı geleceği paylaşan insanlara dünyanın en büyük değeri olan eğitim hizmetini veriyor, bu gün mezun ettiğimiz öğrencilerimizin idealleri doğrultusunda gayret göstereceklerine inancımız tam.” dedi.

Açış konuşmasının ardından; üniversite sınavı, bilim, spor, kültür-sanat ve proje yarışmalarında ulusal ve uluslararası başarılara imza atan 35 öğrenciye davetliler tarafından onur madalyaları verildi.

Mezun öğrenciler adına Nevzat Taşçı ve Barış Yakut’un duygu yüklü veda konuşmaları yaptığı törende, öğrencilerden Fatih Akal ve Furkan Azgın, eğitimdeki devamlılığı sembolize eden bayrak ve flamayı alt sınıflardaki kardeşleri Yusuf Karakaya ve Kuddusi Sarıkaya’ya teslim ettiler. Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi birincileri Enes Aslantaş ve Burak Can Güneri’nin mezuniyet kütüğüne şilt çakmasının ardından öğrenciler gruplar halinde sahneye gelerek davetlilerin elinden plaketlerini aldılar.

Okul Müzik Topluluğunun birbirinden güzel eserlerle sahne aldığı tören; mezuniyet yemini, pasta kesimi ve ışık gösterisiyle son buldu.
Kaynak: İHA