Sandıklı Cumhuriyet Parkı'nın Açılışı Yapıldı

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde, belediye tarafından yapılan Cumhuriyet Parkı hizmete girdi.

Sandıklı Cumhuriyet Parkı'nın Açılışı Yapıldı
Parkın açılışına, Sandıklı Kaymakamı Faik Arıcan, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Sandıklı Cumhuriyet Başsavcı Vekili Abdulvahap Kılınç, Jandarma Komutanı Üsteğmen Mehmet Çakır, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Sandıklı İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, park açılışı öncesi yaptığı konuşmasında, Sandıklı ve bölgesine hizmet verecek parkın hayırlı olmasını diledi. Özkaya, “Bu mübarek Ramazan ayında açılışını yaptığımız bu güzel parkta, iftarını yapan vatandaşların aileleri ile birlikte güzel vakit geçireceğini düşünüyorum. Bu güzel parkın ilçeye kazandıran Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Sandıklı’ya hayırlı olsun" dedi.

Parkın hayırlı olması temennilerinde bulunan Belediye Başkanı Çöl ise, "Cumhuriyet parkımızda çalışmalarımız hızla tamamlandı ve bugün açılışını yapıyoruz. Yeni açılan bu parkımızla Sandıklı’nın bu alandaki eksikliğini kapatmış olacağız. İşletmesini Sandıklı Belediyesi olarak bizler yapacağız. Halkımıza kaliteli hizmet verecek olan Cumhuriyet parkımız tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun" diye konuştu.

Kaynak: İHA