Burhaniye Uygulamalı Bilimler'de Etstur Kontratı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Eğitim ve Uygulama Tesisi, Türkiye’nin en önemli seyahat acentalarından biri olan Etstur ile oda satışı için ortak hareket etme kararı aldı. Bunun için düzenlenen sözleşme törenine, Rektör Prof. Dr. Kerim Özdemir, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlter Kuş, Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. M. Oğuzhan İlban, Etstur İç Turizm Kontrat Müdürü Murat Özcan ve Etstur Online Bölge Müdürü Kerem Meto katıldı.

Burhaniye Uygulamalı Bilimler'de Etstur Kontratı
Kontratı imzalayan Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, Etstur ile yapılan anlaşmanın, Etstur için olduğu kadar Üniversite için de bir ilk olduğunu, sektöründe kurumsallaşmış ve lokomotif görevi gören bir firmayla işbirliğinin mutluluk verici bir gelişme olduğunu kaydetti.

Rektör Özdemir, bu anlaşmanın Üniversite personeli içinde müspet yansımaları olacağına olan inancının tam olduğunu kaydetti.

İmzalanan kontrat ile birlikte, uygulama otelinde belirli bir oda kontenjanın Etstur tarafından satışı sağlanacak. Bu sayede otel doluluk oranlarının arttırılarak Balıkesir Üniversitesi personeline daha yüksek standartlarda hizmet sunumu amaçlanmaktadır.
Kaynak: İHA