Yaptığı Kardan 'Mehmetçik' İlgi Görüyor

Konya’nın Seydişehir ilçesinde çocuklarıyla birlikte yaptığı kardan Mehmetçiğin yanına kutu koyan Mevlüt Bağcı, şehit ailelerine verilmek üzere hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenlerden kutuya para atmasını istiyor.

Yaptığı Kardan 'Mehmetçik' İlgi Görüyor
Alaylar 1 Mahallesi Tepe Sokak’ta oturan Mevlüt Bağcı, çocukları ile birlikte hafta sonunda kardan adam yapmaya karar verdi. Daha önce de Nasrettin Hoca’nın kardan heykelini yapan Mevlüt Bağcı, bu kez kardan bir Mehmetçik yaptı. Elinde tüfeğiyle yaptığı Mehmetçiğin yanına bir de kutu koyan Bağcı, hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenlerden şehit ailelerine verilmek üzere kutuya para atmalarını istiyor.

Bağcı, son dönemde ülkede yaşanan şehit olaylarından çok etkilendiğini söyleyerek, “Elimizden fazla bir şey gelmiyor. Fakat kar yağmadan önce niyetimdi. İnşallah güzel bir kar yağarsa şehitler ile ilgili bir kardan resim yapmayı düşünüyordum. Bugün uygun zamandı. Amacım elimizden bir şey gelmiyor fakat şehitlerin adını duyurabilmek ve elimizden geldiği kadar destek olabilmek için böyle bir resim yapmayı düşündüm. Buraya gelip herkes fotoğraf çekilebilir, buraya bir tane hayrat koyacağız, herkes gönlünden kopanı o tasa koyabilir. İnşallah burada biriken cüzi miktardaki bağışları şehitlere bağışlamayı düşünüyorum” dedi.

Kaynak: İHA