Birlik Vakfı Halep İçin Birlik Çağrısı

Birlik Vakfı Gaziantep Şubesi üyeleri Halep’te katledilen Müslümanlar için toplanarak, yaşanan zulme karşı birlik, beraberlik çağrısı yaptı.

Birlik Vakfı Halep İçin Birlik Çağrısı
Halep’te ölen çocukların Müslüman oldukları için savaşın halen sürdüğünü belirten Birlik Vakfı Gaziantep İl Başkanı Mehmet Fatih Aslan “Eğer Suriye’deki çocuklardan kan yerine petrol aksaydı şimdiye bu savaş çoktan bitirilirdi. Ya da orada ölen çocuklar Müslüman olmasaydı yine de bu savaş çoktan biterdi’’ dedi.

“Biz biliyoruz ki, yenileceksiniz ve cehenneme sürüleceksiniz’’

Sloganlar eşliğinde konuşmasını sürdüren Birlik Vakfı Gaziantep İl Başkanı Mehmet Fatih Aslan “Atamız Yavuz Sultan Selim Han bundan tam 500 sene önce Mercidabık ovasında yaptığı cihattan sonra halifeliği almıştı. Mercidabık, Halep şehrine sadece 30 kilometreydi. Halep şehrinin anahtarları o dönemin büyükleri tarafından mutluluk ve sevinçle kendisine teslim edilmişti. Çünkü bizim ecdadımız bugünkü zalim Esad’ın hazırlattığı kitaplarda yazdığı gibi işgal dönemi değil, gönül fethi dönemini başlatmıştı. Ecdadımız oralara demokrasi götürmedi, oradaki insanların ruhlarına ve bedenlerine musallat olmadı. İşte bundandır 500 sene geçtiği halde ecdadımızın nurlu izleri hala o topraklardadır ve o topraklarda olmaya devam edecektir Buradan, kirleşmiş milletlere, tüm zalimlere, fasıklara, münafıklara, Allah’tan korkmayanlara sesleniyorum. İsteseniz de istemeseniz de Allah nurunu tamamlayacaktır. Şu anda Suriye’ye demografik bir ameliyat yapmaya çalıştığınızı ruhumuz gibi biliyoruz. Orada şehitleri çoğaltarak bunu yapacağınızı mı zannediyorsunuz kafirler? Siz bilmeseniz de biz biliyoruz. Yeryüzünde zalim güçlerin hepsi, bugün şeytanın avukatlığını yapıyor. Lakin aldanıyorsunuz, haktan sapıyorsunuz. İran, Rusya, Amerika, Çin ve diğer devletlerin oradaki maşaları olan örgütler, hizipler, guruplar bu cümlelerimi ezberleyin. Biz biliyoruz ki, yenileceksiniz ve cehenneme sürüleceksiniz’’ ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA