155. Mevlit Beştepe'de Okutuldu

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı(EMŞAV) Karadeniz Temsilciliği 155. mevlidini Ankara Beştepe Millet Camisi’nde okuttu.

155. Mevlit Beştepe'de Okutuldu
EMŞAV’ın her ay şehitler için okuttuğu ve 155’incisi düzenlenen mevlit bugün Ankara Beştepe Millet Camisi’nde yapıldı. EMŞAV Karadeniz Temsilcisi Bilal Erim, Türkiye Harp Malulleri, Şehit, Gazi, Dul ve Yetimleri Dayanışma Derneği Samsun Şube Başkanı Necati Yılmaz, Aile ve Sosyal Politikalar Samsun İl Müdür Yardımcısı Necmettin Aygün, milli güreşçi Mehmet Donbay, şehit aileleri ve gazilerin de olduğu 65 kişi dün gece Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne ait otobüsle Polisevi önünden Ankara’ya gitti.

Ankara’da ilk önce mevlit Özel Harekat Daire Başkanlığı ziyaret edilerek ’geçmiş olsun’ dileklerinde bulunuldu. Özel Harekat Daire Başkanlığı’nda şehit aileleri ve gazilere kahvaltı ikramında bulunuldu. Kahvaltı programına Özel Harekat Daire Başkanı Selami Türker de katıldı.

Şehitler Camii’nde Kur-an’ı Kerim okunup dua yapıldı.

Ardından Ankara Beştepe Millet Camisi’ne gidilerek burada 155. mevlit okutuldu. Mevlide, çok sayıda vatandaşın yanı sıra EMŞAV Genel Başkanı Abdurrahman Yılmaz da katıldı.

Kaynak: İHA