Bandırma Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi İnşaatında Sona Gelindi

15 Ocak 2016 tarihinde temeli atılan 24 derslikli ve 2 adet atölyesi olan Bandırma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatında sona gelindi.

Bandırma Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi İnşaatında Sona Gelindi
Bandırma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Levent Tokalaç yaptığı açıklamada, ’’Okulumuz 2016 yılının Ocak ayında inşaatına başlanmış. İnşaat şartnamesinde 24 derslikli lise ve 2 adet atölye ile ihale gerçekleşmiştir. Okulumuz şu an 2017 yılının Şubat ayında teslim edilmesi planlanmakta olup zaten son aşamalar görüldüğü gibi gelmiştir. 2 atölye şu an ihale aşamasındadır. Onlarla ilgili çalışmalar devam etmektedir. Okulumuz 16 dönüm üzerine kurulmaktadır’’ dedi.

Bandırma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Sadettin Kuyucu ise, ’’Okulumuz 2016 yılında 15 Ocak’ta yeni inşaatına başlanmıştır. Gelişmelerden şu anda memnunuz. İnşaatımız bitmek üzere. Bizimle başlayan okullar hala kaba inşaatı durumundadır. Ama eksiklerimizden ve beklentilerimizden söz etmek istiyorum. Okulumuza kapalı bir halı saha istiyorum. Bunun için iş adamlarımızdan yardım bekliyoruz. Okulumuzun girişleri elektronik kart basmalı olacak. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin gayet rahat edeceği çok güzel sınıflarımız ve atölyelerimiz olacak. Okulumuzda 24 derslik ve 2 adet atölye olacaktır. 2017 Şubat ayında okulumuz teslim edilecektir. Ama yetersiz gelen bir olay var. Arazimiz 16 dönüm ve yetersiz. Eş ve benzer okullara baktığımızda diğer okulların arazileri 32 dönüm. Bizim gemicilik bölümümüz var. İleride tarım makineleri bölümü açılacak. Önümüzde ek bir arazi var 11 dönüm. Okulumuza katılmasını ısrarla istiyoruz. Yetkililerden de gereğinin yapılmasını istiyorum’’ şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA