Genç MÜSİAD'tan 'Tecrübe Konuşuyor' Etkinliği

Manisa Genç MÜSİAD üyeleri ile tecrübeli iş adamları etkinlikte bir araya geldi.

Manisa Genç MÜSİAD üyeleri, 'Tecrübe Konuşuyor' adlı etkinliğinde tecrübeli iş adamlarının deneyimlerinden yararlanmak üzere bir araya geldi.

Oreko Otel'de düzenlenen etkinliğe MÜSİAD Manisa Şube Başkanı Ahmet Öztürk ve dernek yönetim kurulu üyeleri ile genç girişimciler ve iş adamları katıldı.

Alanında uzman kişilerin tecrübelerinden faydalanmak için başlattıkları programı her ay en az 1 defa yapacaklarını ifade eden Öztürk, '30 yaş altı olarak tanımladığımız gençlerden oluşan Genç MÜSİAD üyelerinin kendilerini geliştirmek amacıyla yaptıkları faaliyetlerden bir tanesinin içerisindeyiz. Arkadaşlarımızın hepsiyle gurur duyuyoruz. Bu etkinliğin gençler için çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Tecrübeli iş adamlarının deneyimlerinden faydalanacağız. Umarım faydalı olur.' diye konuştu.

Etkinlikte 45 yıllık ticaret hayatındaki deneyimlerini gençlere anlatan iş adamı Mehmet Reşit Ürper, ticaret faaliyetlerinde uygulanması gereken altın kurallardan bahsederek, mücadele etmenin önemine vurgu yaptı.

Ürper, 'Küçük yaşlardan itibaren ticaret içerisinde olan babamın yanında çalıştım. Kendi iş yerimizde sabahın erken saatlerinden akşamın geç saatlerine kadar mücadele ettik. Başarı hiçbir zaman, mücadelesiz elde edilemez. Dinimizin emri gereği hiç ölmeyecekmiş gibi dünya için, yarın ölecekmişiz gibi de ahiret için hazırlığını yapın şiarı üzerine biz de küçük yaşlardan itibaren ticaretin içerisinde bulduk. Ben ticaret hayatımda gördüğüm zorlukları, kolaylıkları sizlerle paylaşacağım ama bazı temel olan özellikler var. Bunlar dürüst olmak, çok çalışmak ve tutumlu olmaktır.' dedi.
Kaynak: AA