Serdivan Belediyesi'nde Yeni Araçlar Hizmete Başladı

İlçenin her noktasına daha hızlı ve kaliteli hizmet götürülmesi için filosunu 4 yeni araçla güçlendiren Serdivan Belediyesi’nde yeni araçlar, kesilen kurban ve dualarla hizmet vermeye başladı

Serdivan Belediyesi'nde Yeni Araçlar Hizmete Başladı
Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar program öncesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde görevli personelle bir araya gelerek sohbet etti ve ilçe genelindeki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Alemdar, Serdivan Belediyesi’nin büyük bir aile olduğunu ve ilçeye hizmet noktasında tüm çalışanların aynı heyecanı yaşadığını söyledi.



Serdivan’ın 24 mahallesine de aynı nitelikte hizmet götürmek için her gün daha fazla ne yapabilirizin gayreti içerisinde olduklarını belirten Başkan Alemdar “Güçlenen araç filomuzla hizmetlerimiz daha da hız kazanacak. Yeni araçlarımız Serdivanımıza hayırlı olsun.” dedi.

Araçların sökülüp takılabilir tuzlama ve kar küreme aparatları olduğuna da değinen Başkan Alemdar, filoya katılan yeni makinelerin asfalt çalışmalarının yanı sıra karla mücadele için de kullanılabilecek fonksiyona sahip olduğunu belirterek, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da tüm ekipman ve personelle kışa hazır oldukları mesajını verdi.

Kontak çevirerek görevlerine başlayan yeni araçlar ilk olarak, Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı üzerinde yer alan ve hasta kabulüne başlayan Serdivan Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nin yakın çevresindeki ulaşım güzergahlarına sıcak asfalt taşıdı.
Kaynak: İHA