Altındağlı Müteahhitler İftar Sofrasında Buluştu

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin ev sahipliğinde Ulucanlar Yarı Açık Cezaevi’nde düzenlenen ve bir gelenek haline gelen iftar programının dün akşamki konukları Altındağ Müteahhitler Derneği oldu. Dernek Başkanı Erdal İpek’in önderliğinde yaklaşık 500 kişinin katıldığı iftarda, Altındağ’ın yeniden yapılanmasında büyük rol oynayan Altındağlı müteahhitler bir araya geldi.

Altındağlı Müteahhitler İftar Sofrasında Buluştu
Yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları veren Başkan Tiryaki, insanların sağduyudan ayrılmaması gerektiğini vurguladı. Tiryaki, kalplere yerleştirilecek hoşgörü sayesinde tüm sorunların halledilebileceğini belirterek, Ramazan ayı ile birlikte öfkenin geride kalmasını istedi. Başkan Tiryaki, bu mübarek ayda verilecek bir selamın bile birçok kapıyı aralayacağına dikkati çekti. Altındağ’da yapılaşmanın hızla devam ettiğini de söyleyen Tiryaki, 2004 yılında Altındağ’da hiç inşaat yapılmazken bugün müteahhitlerin Altındağ’a yoğun ilgi gösterdiğini, Altındağ’da ruhsat rekoru kırıldığını hatırlattı.

Altındağlı Müteahhitler Derneği Başkanı Erdal İpek ise, Altındağ’ın gelişmesi için sorumluluk almaktan kaçınmayacaklarını dile getirdi. Altındağ’ın daha modern bir hale gelmesi için Başkan Tiryaki ile aynı yolda yürüdüklerini dile getiren İpek, bunun için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaklarının altını çizdi. İpek, “Altındağ, şu anda altın çağını yaşıyor. Bunda Veysel Tiryaki’nin payı çok büyük. Altındağ bizim evimiz. Biz de evimizi sürekli ileri taşıyacağız” dedi.

Kaynak: İHA