Hüseyin Gülerce'den Fethullah Gülen ile ilgili çarpıcı açıklama

Gazeteci - Yazar Hüseyin Gülerce, geçtiğimiz yerel seçimlerde AK Parti'nin başarısı üzerine Fethullah Gülen'in "Bu başarısızlığın yüzde 50'sinin sorumluluğunu ben üzerime alıyorum" dediğini söyledi.

Hüseyin Gülerce'den Fethullah Gülen ile ilgili çarpıcı açıklama
Hüseyin Gülerce'den Fethullah Gülen ile ilgili çarpıcı açıklama
Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Türker Akıncı'nın moderatörlüğünü yaptığı Ortak Akıl programında gündemi değerlendiren Gazeteci - Yazar Hüseyin Gülerce, yine dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

'ZAMAN GAZETESİ'NDEN KİMSEYLE GÖRÜŞMEK İSTEMİYORUM ÇÜNKÜ...'

Zaman Gazetesi'nden iyi tanıdığı birisinin kendisine tweet attığını ifade eden Gülerce, 'Artık cevap vermiyorum. Onlardan hiç kimseyle de görüşmek istemiyorum. Bir çoğunun telefon numarasını da sildim. İki kişi bıraktım, onlar da ararsa açmayacağım. Hiç kimseyle görüşmek istemiyorum çünkü sorgulamıyorlar, eleştirmiyorlar. Herkesin gördüğü şeyi nasıl inkar ediyorlar' şeklinde konuştu.

'FETHULLAH GÜLEN YEREL SEÇİMLERDEN SONRA BAŞARISIZLIĞI ÜZERİNE ALDI'

Gülerce, yerel seçimlerden sonra Fethullah Gülen'in Pensilvanya'da yaptığı açıklamaları da aktardı.

Usta gazeteci şunları söyledi:

'Cemaatin iddiası 'AK Parti'nin oy oranının yüzde 23,5'a düştüğü'ydü. Tabi AK Parti yüzde 43 oy alıp İstanbul ve Ankara'yı da kaybetmeyince bir hüsrana uğradılar. Ben birisine 'Gülen yanıltıldı' demiştim. Bana 'Ağabey ne olur hoca efediyle yanılma kelimesini yan yana getirme' dedi. Bu seçim sonuçları alınınca; anlatan arkadaş doğru söylüyorsa; Gülen Pensilvanya'da şunu söylemiş; 'Bu başarısızlığın yüzde 50'sinin sorumluluğunu ben üzerime alıyorum. Acaba diğer yüzde 50'sinin sorumluluğunu beni yanıltan arkadaşlar da üzerine alıyor mu?' Yani ortada bir yanılma var, yanıltanlar var. Gülen siyasetin göbeğinde oturduğunu kabul etmiş oluyor.' BEYAZ GAZETE