Akyazı'dan Kısa Kısa

Akyazı'da altyapı çalışmaları devam ediyor.

Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce, ilçe genelinde sürdürülen altyapı çalışmalar kapsamında Kabakulak Mahallesi'nde 100 metre büz döşeme yapan ekipler, 500 metre uzunluğundaki açık kanallarda da kepçe ile temizleme işlemlerini sürdürüyor.

Ekipler tarafından temizlenen açık kanallarda su akışının rahatlaması sağlanarak, olası su taşkını riski taşıyan yerlerde önlem alınıyor.

Konuyla ilgili bilgi veren Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, çalışmaların yoğun bir tempoyla sürdüğünü belirterek, "Buradaki çalışmalarımızı hızla  tamamlayarak daha önce tespitini yaptığımız diğer mahallelerde aynı çalışmayı hava şartlarının elverdiği ölçüde aralıksız olarak devam ettireceğiz" diye konuştu.

- Bilgi ve Kültür Evi Öğrencilerine TEOG Deneme Sınavı

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, yaptığı açıklamada, Bilgi ve Kültür Evi Derslere Destek Merkezi'nin faaliyetlerini önemsediklerini söyledi.

Yapılacak olan TEOG sınavıyla ve bir çok faaliyetle öğrencilerden desteklerini esirgemediklerini ifade eden Akcan, "İlçemiz öğrencilerinin geleceğine yön verecek yardımcı çalışmaları gerçekleştirdiğimiz merkezde çocuklarımız nezih bir ortamda uzman öğretmenler eşliğinde derslerini ve ödevlerini yapıyorlar. 20 bilgisayarlı kütüphanemizde de ücretsiz internet hizmetimizden faydalanıyorlar. Bu hizmetler çocuklarımızın geleceği için çok önemlidir. Belediye olarak her zaman onların yanında olacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA