'Balıkesir Motosiklet Festivali' Sona Erdi

10Riders Balıkesir Motosiklet Spor Kulübü Derneği tarafından organize edilen 5. Uluslararası Balıkesir Motosiklet Festivali, yaklaşık 3 bin 500 motosiklet tutkununun katılımıyla tamamlandı.

Kulüp Başkanı Özgür Candar, gazetecilere yaptığı açıklamada, Susurluk ilçesinde düzenlenen festivale Türkiye'nin çeşitli illerinin yanı sıra yurt dışından da katılımların olduğunu bildirdi.
Candar, şunları kaydetti:
"Festivale Almanya, İngilitere ve Bulgaristan'dan gelen çok sayıda motosiklet tutkunu katıldı.

Festivalimiz ilk yıldan beri amacı motosiklet tutkunlarına Balıkesirimizin doğal güzelliklerini, kültürünü gösterebilmek ve tanıtımına katkı sağlayabilmekti. Bu amaç doğrultusunda da devam edecek. Bize bu yola çıktığımız ilk günden beri desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Edip Uğur'a motosiklet tutkusuna verdiği değer ve bizlere güveni için ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu yıl Karesi Belediye Başkanımız Sayın Yücel Yılmaz'ın da destekleri ile muhteşem bir festivale imza attık. Başkanlarımızdan aldığımız sözler ile seneye daha büyük bir organizasyon ile yurt içi ve yurt dışından daha çok motosiklet tutkunu Balıkesir'de olacaktır."
Kaynak: AA