Kaymakam Emeç, Halk Günü Düzenleyecek

Çekerek Kaymakamı Cuma Emeç, halk günü düzenleyeceklerini bildirdi.

Emeç, yaptığı yazılı açıklamada, kamu tarafından yürütülen hizmetlerin vatandaşlara doğrudan, şeffaf bir biçimde aktarılmasının devletin asli görevlerinin başında geldiğini ifade etti.

Göreve yeni başladığını belirten Emeç, şunları kaydetti:
"İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızın kamu hizmetlerini alırken yaşayabilecekleri bürokratik problemleri en hızlı ve etkin bir şekilde çözmek ve devlet ve millet kaynaşmasını daha da arttırmak amacıyla vatandaşlarımızın talep ve isteklerini doğrudan iletebilecekleri halk günü uygulamasını başlattık. Halk günü toplantılarını her hafta perşembe günleri saat 09.00'da kaymakamlık makamında gerçekleştireceğiz. İlgili kurum müdürlerinin de hazır bulunacağı toplantımızın ilkini 6 Kasım Perşembe günü yapacağız. Bize iletilen sorunları bir yandan not edeceğiz ve kısa sürede çözülebilecek sorunlar için toplantı esnasında hazır bulunan ilgili müdürlere gelen talepleri ileterek sorunların çözülmesini sağlayacağız."
Emeç, halk günü sayesinde halkın kaymakamlıktan talep, öneri, şikayet ve beklentilerini bizzat kendisine iletme imkanı bulacağını belirtti.

Kaynak: AA