İşadamı Gökçin Aras’a Doğum Günü Sürprizi

Öğretmen Mehmet Aras İlköğretim Okulu öğrencileri, okullarını yaptıran hayırsever işadamı Gökçin Aras’a doğum günü sürprizi yaptı.

İşadamı Gökçin Aras’a Doğum Günü Sürprizi

Babası adına okul yaptırarak eğitime katkı sağlayan 3G Yönetim Kurulu Başkanı Gökçin Aras’a yaptırdığı okulun öğrencilerden doğum günü sürprizi geldi. 7. sınıf öğrencileri Ceren Hangül ve Elmas Tepeli okulun idareci ve öğretmenleriyle birlikte işyerinde ziyaret ettikleri hayırsever işadamı Gökçin Aras’ın doğum gününü kutladı. Ziyarete Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar da katıldı.

Ziyaretten dolayı çok duygulandığını ifade eden Gökçin Aras, Atilla Gülsar ve beraberindekilere teşekkür etti. Kendisinin de edebiyat öğretmeni olduğunu belirten Aras, “Babam öğretmendi. Ben de 78-79 yıllarında kısa bir süre öğretmenlik yaptım. Her zaman eğitimin içinde olduk. Öğrencilerimizin ziyareti beni çok mutlu etti. Nazik davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Gökçin Aras’ın doğum günü kutlayan Atilla Gülsar, eğitime verdiği katkılardan dolayı işadamına teşekkür etti. Bursa’nın hayırsever konusunda çok şanslı olduğunu ifade eden Gülsar, “Son yıllarda Bursa’da eğitim yatırımlarının yukarı doğru hızlı bir ivme kazandığını görüyoruz. Bunda da hayırseverlerimizin büyük katkısı var. Kentimizde devlet ve millet işbirliğinin en güzel örnekleri sergileniyor. Öğrencilerimizin daha iyi ortamlarda daha kaliteli eğitim almasını arzu ediyoruz. Eğitime katkı sağlayan herkese camiamız adına bir kez daha teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA