Manisa'da Sancaklı İğdecik’te Asfaltlama Başladı

Manisa Belediyesi merkeze bağlı Sancaklı İğdecik Beldesi’nde asfaltlama çalışması başlattı.

Manisa'da Sancaklı İğdecik’te Asfaltlama Başladı
Beldenin özellikle ana arterlere bağlanan caddelerinde başlatılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Cem Çöllü, Sancaklı İğdecik Beldesi’ne bin ton asfaltlama yapıldığını söyledi.

Beldenin daha önce camisinin ışıklandırıldığını çöp konteyneri ihtiyacının karşılandığını, minibüs durakları ile birlikte oturma banklarının monte edildiğini hatırlatarak, “Gelen taleplere imkanlarımız dâhilinde destek olmaya çalışıyoruz. Daha önce birçok köy ve beldemizin bozuk yolları asfaltlanmıştı. Sancaklı İğdecik Beldemizden de bu konuda bize talep geldi. Bu talep üzerine beldenin bozuk yollarını asfaltlıyoruz. Yaklaşık bir buçuk kilometelik bir alanda yapılan çalışmalarda bin ton asfalt kullandık” dedi.

"DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK"

Belediye Başkan Yardımcısı Cem Çöllü, ilçe, köy ve beldelerden gelen taleplere imkânlar dâhilinde cevap vermeye çalıştıklarının altını çizerek, “Bilindiği üzere birçok belde ve köyümüzün öncelikli eksikliklerini Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda tamamlamaya çalışıyoruz. Bu çalışmalarımız belli bir program dâhilinde yürüyor. Aynı anda birçok noktada çalışma yapmamız mümkün olmuyor. Bu nedenle köy ve belde sakinlerimizin biraz sabırlı olmalarını istiyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA