Aykut Kocaman iddialı konuştu...

Yenilgiye rağmen Beşiktaş derbisindeki oyun ve mücadeleden memnun kalan Fenerbahçe Teknik Direktörü'nün, oyuncularına, "Bu kadro son 30 yılın en iyi ekibi olacak" dediği belirlendi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın, Beşiktaş yenilgisine rağmen umutlu olduğu belirlendi.

Genç hoca, karşılaşma Sonrası derbinin tamamını izledi. Dün Can Bartu Tesisleri'nde oyuncu grubu ile toplantı yapan Kocaman'ın 90 dakikanın genelini beğendiğini vurgulayıp, şunları söylediği öğrenildi: 'Beşiktaş yenilgisi hepimizi üzdü bunu biliyorum. Ama oyun, yardımlaşma, mücadele, gol girişimleri ve pozisyon üstünlüğü yönünden iyi işler yaptınız.

Şanssızlıklar yaşadık

Bariz golümüz verilmemesine rağmen bozulmayıp öne geçtik. 2-1 geriye düştükten Sonra da beraberliği yakaladık. Bu aralıkta birçok pozisyonu değerlendiremedik. Futbolun içinde olan şanssızlıklar yaşadık. Son saniye golündeki risk bence kazanma hırsının getirdiği bir Sonuç. Fenerbahçe'nin bu kadrosu bence Son 30 yılın en iyi ekibi olacak. Bu kadroya güveniyorum. Sizden istediğim Plzen maçına kafa olarak iyi hazırlanın. Ayrıca Hızlı oyunu telaş, çabuk düşünmeyi panikle karıştırmayın. Sakin olun ve özgüveninizi hiç terk etmeyin. '