Ak Parti’den, Kilimli Belediye Başkanı Özdemir’e Ziyaret

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve yönetimi, Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir’i ziyaret ederek, Kilimli’nin ilçe olmasından dolayı tebriklerini iletti.

Ak Parti’den, Kilimli Belediye Başkanı Özdemir’e Ziyaret

Ziyarette konuşma yapan AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, “Şimdi Kilimi’nin ilçe olmasından sonra hem belediye anlamında, hem teşkilat anlamında Kilimlimiz, kilimli içesi olduktan sonra üç tane belde, dört tane köy ile birlikte bölge halkına hizmet edecek. Başkanımızda geçmiş dönemde sık sık beraber oluyorduk, hem hizmet noktasında, hem Kilimli’ye gelecek atılımlar konusunda istişareler yapıyorduk. Bundan sonra da yapacağız. Sonuçta aynı çatı altındayız. İnşallah 2014 yerel seçimlerinde bu istikrarın devamı için Kilimli halkı teveccühünü aynı yönde gösterdiği sürece bizlerde siyasi irade olarak hem de hükümet olara hem Kilimlimize, hem Zonguldak’ımıza yatırımları, kalkınmayı ve bölgenin gelişmesi yönünde gelecek her türlü hizmeti el ele vererek inşallah Kilimli’ye de kazandıracağız. Ben tekrar Kilimli’nin ilçe olmasından dolayı kutluyorum, tebrik ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kilimli Belediye Başkanı Dr. Seçkin Özdemir ise “Merkez İlçe başkanıma, AK Parti Kilimli İlçe Başkanımıza ve teşkilatlara ben ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyordum. Biz bilindiği üzere merkez ilçemize bağlı daha önceden belde teşkilatı olarak, hem belediyemiz hem teşkilatımız çalışmaktaydık. AK Parti’nin merkez ilçe başkanlığı Zonguldak’ta tabiri caiz ise mekanize zırhlı birlik gibi devamlı aktif, çalışkan, hakikaten her kahvede, her bölgede, her köyde, her yörede sık sık gördüğümüz, izlediğimiz bir teşkilat. Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum. 4-5 senede bir ortalığa çıkıp dolaşan değil, her zaman pazarında olan, her zaman düğünlerinde olan, her zaman mezarına kadar vatandaşıyla beraber olan bir teşkilatla aslında yüz yüzeyiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA