Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğüne Genel Müdürlükten Ziyaret

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü, TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi kapsamında Kastamonu Tapu Kadastro 19. Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

Ziyarete Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü Baş Tetkikçileri Nevzat Kul, Mustafa Daş ve Cem Karadavut eşlik etti. Kastamonu Tapu Kadastro 19. Bölge Müdürü Mustafa Çetinkaya’yı makamında ziyaret eden ekip, Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğünün çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Kalite Yönetim Sistemi kapsamında daha önce yapılan faaliyetler ve yapılması gerekli olan işlemleri inceleyen ekip, bu çerçevede Müdürlük binası içindeki tadilat, tefrişat, müdürlük binasının yenilenmesi, arşivlerin standarda uygun şekilde düzenlenmesi, personele hizmet içi eğitimlerinin verilmesi konularında yapılan ve yapılacak olan çalışmaları da tespit etti.

Ayrıca ekip, Bölge İç Tetkikçilerince gerçekleştirilen iç tetkiklerinin usullere uygun olarak yapılıp yapılmadığının tespiti için Kastamonu Kadastro Müdürlüğü, Kastamonu Tapu Müdürlüğü, Araç Tapu Müdürlüğü, Safranbolu Tapu Müdürlüğü, Karabük Tapu Müdürlüğü, Karabük Kadastro Müdürlüğü, Bartın Tapu Müdürlüğü, Bartın Kadastro Müdürlüğü, Amasra Tapu Müdürlüklerinde gözlem ve değerlendirmede bulundu .
Kaynak: İHA