Öğrenciler 'İnsan Hakları ve Demokrasi' Anlattılar

Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı (TSKGV)Mersin'in Tarsus ilçesi Fahri Yardım Komitesi tarafından orta öğretimler arasında düzenlenen "İnsan Hakları ve Demokrasi" konulu kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Öğrenciler 'İnsan Hakları ve Demokrasi' Anlattılar
Ayhan Bozpınar Anadolu Lisesinde düzenlenen ödül törenine Tarsus Garnizon Komutanı Yarbay Abdülkadir Yavuz, Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, TSKGV Mersin bölge temsilcisi emekli Albay Nadi Dönmez, Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı Tarsus Fahri Yardım Komitesi Başkanı Elife Aslan, Kuvayı Milliye Derneği Başkanı Mehmet Topal, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

TSKGV Tarsus Fahri Yardım Komitesi Başkanı Elife Aslan, kendilerine desten verenlere teşekkür etti. Aslan, 'Ortaöğretim okullarına yönelik düzenlediğimiz 'İnsan Hakları ve Demokrasi 'konulu kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bu öğrencilerimize vakfımızın hazırladığı şilt ile birlikte çeşitli hediyelerin yanı sıra, birinciye altın, ikinciye kitap, üçüncü öğrencimize ise kalem takımı hediye ediyoruz. Yarışmada Ayhan Bozpınar Anadolu Lisesi'nden Gülbahar Manaz birinci, Mustafa Kemal Anadolu Lisesi'nden Cihan Boynukara ikinci, İmam Hatip Lisesi'nden Edanur Avvas üçüncü oldu. Öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum ' dedi.Mersin Bölge Temsilcisi emekli Albay Nadi Dönmez ise TSKGV'nin çalışmaları ve yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi vererek, yarışmada dereceye giren öğrencileri kutladığını dile getirdi.Konuşmaların ardından 'İnsan Hakları ve Demokrasi ' konulu kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere Tarsus Garnizon Komutanı Yarbay Abdülkadir Yavuz, Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve TSKGV Mersin Bölge Temsilcisi emekli Albay Nadi Dönmez hediyelerini ve ödüllerini verdi.
Kaynak: İHA