Hatay'da Sır Cinayet

Hatay'ın Altınözü ilçesinde öldürülen yaşlı karı kocanın cesetleri, 3 gün sonra damatları tarafından evlerinin kilerinde bulundu.

Hatay'da Sır Cinayet
Edinilen bilgiye göre, Altınözü ilçesine bağlı Enek köyünde Muhsin Yıldızoğlu (80) ve eşi Safiye Yıldızoğlu'na (78) dün akşam yemek götüren yan komşuları, kapıyı çalıp içeriden cevap alamayınca evin kapısını araladı.

Yaşlı karı kocanın evinin dağınık olduğunu gören komşuları, Altınözü ilçesinde oturan damatları Hüseyin Yıldızoğlu'na haber verdiler. Cumartesi gününden bu yana görülmeyen yaşlı çiftin evine gelen Yıldızoğlu, yaşlı karı kocayı evin hemen yan tarafında bulunan kilerde ölü olarak buldu.Yıldızoğlu, hemen jandarmayı aradı. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, yaptıkları ilk incelemede yaşlı çiftin bıçaklanarak öldürüldüklerini belirledi

Öldürülen çiftin 1 çocuk sahibi oldukları, köyde yalnız yaşadıkları ve cumartesi gününden bu yana ortalarda görünmedikleri öğrenildi.

Muhsin Yıldızoğlu'nun aynı köyde yaşayan yeğeni Mehmet Ay, dayısının eşiyle birlikte köyde yalnız yaşadıklarını ve aldıkları yaşlılık maaşıyla geçindiklerini söyledi. İkisinin de yaşlı oldukları için fazla dışarı çıkamadıklarını anlatan Ay, 'Aldığımız bilgiye göre evlerinin yanında oturan bir komşuları kendilerine akşam yemek götürmüş, kapıyı çalmış, cevap alamayıp evinkapısını araladığında evin eşyalarının dağınık olduğunu görmüş ve durumu Altınözü ilçesinde ikamet eden damadı Hüseyin Yıldızoğlu ve kızları Sıdıka Yıldızoğlu'na haber vermiş. Köye gelen damat Hüseyin Yıldızoğlu, eve girdiğinde evin karıştığını ve eşyaların dağıldığını, kayınpederi ve kayınvalidesinin yan tarafta bulunan kiler odasında kanlar içerisinde üst üste yattıklarını görünce durumu jandarmaya bildirmiş ' dedi. Jandarma olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alırken, olay yeri inceleme ekipleri evde parmak izi çalışması yaptı. Olaya el koyan Altınözü Cumhuriyet Savcılığı, yapılan incelemelerden sonra otopsi için cesetleri Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderdi

Kaynak: İHA