Bossa Denim Koleksiyonu Paris’te Tam Not Aldı

BOSSA Pazarlama Müdürü Gülperi Erkanlı, Paris’te düzenlenen Denim by PV Fuarı’nda sergiledikleri 2014 ilkbahar yaz modasının ana çizgilerini taşıyan, yüksek esneklik kabiliyeti olan ve vücuda şekil veren kumaşları (Powerstrech) ve indigo gömlekliklerinin tam not aldığını söyledi.

Türkiye’de tekstilin öncü kuruluşlarından BOSSA, Paris’te düzenlenen Denim by PV Fuarı’nda yeni ürünlerini tanıttı. BOSSA Pazarlama Müdürü Gülperi Erkanlı, denim(kot pantolon kumaşı) alanında uluslararası en büyük fuarlardan birisi olarak kabul edilen Denim By PV’nin öncülerinden birisinin BOSSA olduğunu belirtti.

Avrupa ve Amerika kıtasının ileri gelen en önemli diğer 4 denim üreticisiyle birlikte oluşumuna önayak olduklarını aktaran Erkanlı, “Bu sebeple bizim için ayrı bir anlam taşıyan Denim by PV fuarına her yıl katılıyor ve dünya denim modasına katkıda bulunuyoruz. Bu sezon fuarda 2014 ilkbahar-yaz denim modasına yön verecek kumaşlar sunuldu. Ürünlerimiz, dünya deniminin en önemli aktörleri sayılan Adriano Goldschmied ve Francois Girbaud başta olmak üzere standımızı ziyaret eden duayenler tarafından beğenildi.” dedi.

Pazarlama Müdürü Erkanlı, çok önemli dünya markaları 7 for All Mankind, Levi’s, Citizens of Humanity, Armani Exchange, Guess, J Brand, Polo Ralph Lauren, Esprit, Hugo Boss, Wrangler, Jack & Jones, Nudie, H&M, Tommy Hilfiger, Acne gibi şirketlerin temsilcilerinin de stantlarındaki ürünleri inceleyerek, 2014 yazı için kumaş seçimlerini yaptıklarını dile getirdi.Denimde powerstrech kumaşlar ve otantik denimler kadar geri dönüştürülmüş ve organik hammaddeden üretilen denim kumaşların da altın çağını yaşadığını vurgulayan Gülperi Erkanlı, “BOSSA’nın organik pamuk, geri dönüştürülmüş elyaf ve ekolojik kimyasalları kullandığı sertifikalı kumaşlardan oluşan çevreci Re-Set koleksiyonu ve geri dönüştürülmüş denim kumaşları (Recycled denim) dünyanın önde gelen markaları tarafından tercih ediliyor. Çevreci kumaşa yönelik Ar-Ge faaliyeti ve yatırımlarımıza da devam ediyoruz.” diye konuştu.