Mhp Erzincan İl Başkanı Özdemir Özelgül:

12 Haziran Milletvekili genel seçimlerine kısa bir süre kala çalışmalarını sürdüren MHP İl Teşkilatı, Milletvekili Adayları Dursun Çolak ve Cemal Akyıldız’la birlikte ziyaretlerini sürdürüyor.

Mhp Erzincan İl Başkanı Özdemir Özelgül:
Erzincan Merkez ile birlikte ilçe, belde ve köyleri ziyaret ederek vatandaşın sorunlarını dinleyen MHP heyeti seçmenlerle görüşüyor. Ziyaretlere MHP İl Başkanı Özdemir Özelgül, Merkez İlçe Başkanı Yaşettin Yılmaz, Ülkü Ocakları Başkanı Abdullah Türkmen ve parti yöneticileri katılıyor. Halkın gösterdiği ilginin kendilerini sevindirdiğini ifade eden MHP İl Başkanı Özdemir Özelgül, MHP’ye olan teveccühün her geçen gün arttığını ve bu ilginin AK Parti’yi telaşlandırdığını söyledi.

Erzincan’da MHP’nin oy oranının her geçen gün arttığını ifade eden Özelgül, “Seçim çalışmalarımızı hızlı bir şekilde, adaylarımız Dursun Çolak ve Cemal Akyıldız ile birlikte sürdürüyoruz. Erzincan’ın beldelerini, köylerini ziyaret ediyor vatandaşlar ile bir araya geliyoruz. Erzincan’da kurumları, esnafı ziyaret ediyoruz. Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızın teveccühü ile karşılaşıyoruz. Ziyaretlerimizde halkın AK Parti hükümetinin baskıcı, aldatmacı ve kandırmacı politikalarından usandıklarını bizlere ifade etmelerini görüyoruz. Halkın bizler ile birlikte olduklarını görüyoruz. Bu durum 12 Haziran genel seçimlerinde sandığa da yansıyacak ve Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan’da kaybettiği kalesini tekrar geriye alacak ve bundan sonrada kimseye teslim etmeyecektir.Bu seçimde AK Parti hüsrana uğrayacaktır” dedi. Ülke genelindeki anketlerin vatandaşı yanıltmaya yönelik olduğu söyleyen Özelgül, “ MHP’nin baraj gibi bir sorunu yoktur. MHP’nin yükselişinden korkanlar yapay ve aslı olmayan anketlerle seçmenleri yanıltıyorlar.” dedi.

MHP İL BAŞKANI ÖZELGÜL: “İKTİDAR TELAŞ İÇİNDE”

İktidarın gerçekleri görmezden geldiğini belirten Özelgül, “Çiftçi perişan, emeğinin karşılığını alamıyor, memur işçi ve emeklinin durumu ortada, halk bunların cevabını sandıkta verecektir” dedi. Erzincan’da vatandaşların AK Parti’nin baskısı altında olduğunu ifade eden MHP İl Başkanı Özelgül, “Erzincan sanayide nerede, eğitimde nerede, sağlıkta nerede, tarım ve hayvancılıkta nerede? Diğer illerle kıyaslayın bakalım. AK Parti’nin anlattığı gibi pembe tablolar var mı? Çiftçinin geçim kaynağı olan şeker pancarını bitirmeye kararlılar. Şeker Fabrikası elden gitmek üzere. 300- 400 kişi çalıştıran kaç tane fabrikamız var? Var olan fabrikalarımızı da kapamaya çalışıyorlar Milli Eğitim Müdürünü 6 kez tayin ettiler, bu kişi mahkeme kararıyla 7 kez geri döndü. Milli Eğitim Müdürünün tayiniyle uğraşacaklarına ildeki eğitim seviyesini yükseltmek için çalışsınlar. AK Parti yandaşları tüm köşe başlarını tutmuş durumda.

Doğunun parlayan yıldızı olarak nitelendirdikleri Erzincan’da evine ekmek götüremeyen, gece yatağa aç giren vatandaşlar var. Üniversite mezunları iş bulamıyor, boş geziyor. Şehri bir gezsin görsünler. Erzincanlılar tüm bu konuların farkında. Fakat AK Parti baskısıyla hiç kimsenin sesi çıkmıyor. Bastırılmış, sindirilmiş bir toplum oluşturdular. Erzincan halkı bunu hak etmiyor. Birilerinin gölgesine sığınarak siyaset yapanlar 25 gün sonra en güzel cevabı Erzincan halkından alacaklar” diye konuştu.

Kaynak: İHA