Şehit Boşnak'ın Cenazesi Toprağa Verildi Samsun

İstanbul'un Halkalı semtinde askeri personel taşıyan servis otobüsüne yönelik bombalı saldırıda ağır yaralandıktan sonra tedavi gördüğü hastanede şehit olan jandarma uzman çavuş Mehmet Boşnak'ın (37) cenazesi Samsun'un Bafra ilçesinde toprağa verildi.

  İstanbul ' un Halkalı semtinde askeri personel taşıyan servis otobüsüne yönelik bombalı saldırıda ağır yaralandıktan sonra tedavi gördüğü hastanede şehit olan jandarma uzman çavuş Mehmet Boşnak ' ın ( 37 ) cenazesi Samsun ' un Bafra ilçesinde toprağa verildi .
Cenazesi dün Samsun ' a getirildikten sonra toprağa verilmek üzere Bafra ilçesine götürülen şehit Mehmet Boşnak için tören düzenlendi .
Şehidin gece Bafra Nafiz Kurt Devlet Hastanesine konulan cenazesi buradan alındıktan sonra ailesinin yaşadığı Gaziosmanpaşa Mahallesi ' ndeki evinin önüne getirildi .
Cenaze burada bir süre bekletilirken şehidin eşi Emel , annesi Hatun , babası Selim ile diğer yakınlarını cenazeye katılanlar teskin etmeye çalıştı .
Şehit yakınları tabuta sarılarak gözyaşı döktü . Şehit uzman çavuşun oğlu Berkay ( 12 ) ile kızı Begüm ( 10 ) de babalarını son yolculuğuna uğurladı .
Burada alınan cenaze Site Cami ' ne götürüldü . Camiye girişte ise bazı vatandaşlar tepkilerini alkış tutarak gösterdi . Kılınan öğle namazının ardından cenaze top arabasına konularak ilçe girişindeki şehitliğe götürüldü . Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Boşnak ' ın cenazesi burada toprağa verildi .
Törene ayrıca Vali Hüseyin Aksoy , bazı Ak Parti milletvekilleri , Jandarma Genel Komutanlığı Denetleme Başkanı Korgeneral Fikret Demirtaş ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Ömer Bayraklı ile çeşitli kurum ve kuruluşlardan yetkililer katıldı .
28 . 06 . 2010 14 : 15 : 11