Trafik kazası hayat kurtardı!

Kendi durağından yolcu aldığını iddia ettiği taksi sürücüsünü önce otomobiliyle, sonra da elinde bıçakla cadde ortasında kovalayan ticari taksi sürücüsü, bir otomobilin çarpması sonucu yaralandı. Kovalanan taksici ise meydana gelen kaza sebebiyle bıçaklanmaktan ve belki de ölümden son anda kurtuldu.

Trafik kazası hayat kurtardı!
 

Olay , Zincirlikuyu Bü ; yü ; kdere caddesi ü ; zerinde meydana geldi . 34 TCV 85 plakalı ticari taksi sü ; rü ; cü ; sü ; Erkan Ç ; akır , kendisine ait duraktan mü ; şteri aldığını iddia ettiği 34 THA 01 plakalı ticari taksi sü ; rü ; cü ; sü ; Vahap Aras ' ı durdurmak istedi . Aras ' ın durmaması ü ; zerine ticari taksisiyle Aras ' ı kovalamaya başlayan Ç ; akır , bir sü ; re sonra aracın direksiyonunu kovaladığı sü ; rü ; cü ; nü ; n otomobilinin ö ; nü ; ne kırdı . Otomobilinin torpido gö ; zü ; nden aldığı bıç ; akla araç ; tan inen Ç ; akır , daha sonra Aras ' ın ü ; zerine yü ; rü ; meye başladı .
Bıç ; ağı fark eden Aras ise otomobilinden inerek cadde ü ; zerinde kaç ; maya başladı . Kovalamaca bir sü ; re devam ettikten sonra Ç ; akır , elindeki bıç ; ağı yakalamak ü ; zere olduğu Aras ' a doğru savurmak istedi . Tam bu esnada cadde ü ; zerinde direksiyon hakimiyetini kaybeden Kenan Sö ; nmez idaresindeki 34 VM 7526 plakalı otomobil , Ç ; akır ' a arkadan ç ; arptı . Ç ; akır kendisine ç ; arpan otomobilin etkisiyle asfalta dü ; şerek yaralandı .
Aras , kendisini kovalayan Ç ; akır ' ın bıç ; ak darbelerinden , meydana gelen kaza ile son anda kurtulurken , diğer ticari taksi sü ; rü ; cü ; sü ; uzun sü ; re olay yerinde yardım bekledi . Polisin de intikal ettiği olayın ardından , bazı vatandaşlar ambulansın bir tü ; rlü ; gelmeyişine tepki gö ; sterdi . Yaralı sü ; rü ; cü ; Erkan Ç ; akır daha sonra olay yerine sevk edilen ambulansla Şişli Etfal Hastanesi ' ne kaldırıldı . Ç ; akır , kendisini gö ; rü ; ntü ; lemek isteyen gazetecilere ' Eşim hamile , ç ; ekmeyin beni ' diyerek tepki gö ; sterdi .
Diğer sü ; rü ; cü ; Vahap Aras ise ' Yolcu alma kavgasında bana saldırdı . Saldırınca ben de kaç ; maya başladım . Allah ' tan ona araba ç ; arptı yoksa şimdi ben hayatımı kaybetmiş olacaktım ' diye konuştu .
Karıştığı kazayla birlikte Aras ' ın hayatını kurtaran Kenan Sö ; nmez , ' Elinde kocaman bıç ; akla kovalıyordu . Ben son anda fark ettim ve direksiyon hakimiyetini kaybederek ç ; arptım ' dedi .
Olayın ardından Aras ile Sö ; nmez , ifadelerinin alınması iç ; in polis merkezine gö ; tü ; rü ; ldü ; .