30 Ağustos Zafer Bayramı, Ukrayna'da kutlandı

Ukrayna'da 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü vesilesiyle Askeri Ataşe Deniz Kurmay Albay Argun Güngöre tarafından resepsiyon verildi.

30 Ağustos Zafer Bayramı, Ukrayna'da kutlandı
 

Zafer Bayramı ' nın hafta sonu tatiline denk gelmesiyle 31 Ağustos Pazartesi gü ; nü ; akşamı Ukrayna Parlamentosu ' nun karşısındaki Devlet Konukevi ' nde verilen resepsiyon , Askeri Ataşe Deniz Kurmay Albay Argun Gü ; ngö ; re ve eşinin gelen misafirleri karşılaması ve kutlamaları kabul etmesiyle başladı . Daha sonra Albay Gü ; ngö ; re gelen davetlilerle tek tek ilgilenerek sohbet etti .

Resepsiyonda misafirlere Tü ; rk mü ; ziği eşliğinde dö ; ner ve baklava gibi Tü ; rk mutfağının bilinen lezzetleri ikram edildi .

Resepsiyona Bü ; yü ; kelç ; i Erdoğan İşcan , Ukrayna Savunma Bakanlığı ' nın ü ; st dü ; zey yetkilileri , Ukrayna Silahlı Kuvvetleri mensupları , Ukrayna ' da bulunan ç ; eşitli ü ; lkelerin askeri ataşeleri , dış misyon şefleri , elç ; ilik ç ; alışanları ve Tü ; rk-Ukrayna İşadamları Derneği ' ne ü ; ye Tü ; rk ve Ukraynalı işadamları katıldı .