Nişantaşı'nda esrarengiz cinayet

İstanbul'un en merkezi yererinden biri olan Nişantaşı'nda bir otomobilin içerisinde telle boğulmuş bir kadın cesedi bulundu.

İstanbul Şişli’de bir gelinlikçide satış elemanı olarak çalışan Esra Karel (39), Teşvikiye Camiinin arka sokağındaki bir otomobilin içerisinde telle boğularak ölü halde bulundu.

Sabah saat 08.00 sıralarında iş yerlerine gitmeye hazırlanan mahalle sakinleri dehşet verici bir manzarayla karşılaştılar ve olayı polis ekiplerine bildirdiler. Olay yerine gelen polis ekipleri ters halde park etmiş olarak bulunan otomobilin etrafına emniyet şeridi çektiler.

Polisin olay yerindeki incelemesinin ardından Esra Karsel'in cesedi önce Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna, nöbetçi savcının incelemesinin ardından da otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Dedektifler, Esra Karsel'in yakın bir kadın arkadaşını teşhis ve bilgisine başvurmak üzere hastane morguna götürdü. Polis, Esra Karsel'in kendisine ait minibüsü çalıştırması için Celal Gerçek'e verdiğini, cesedinin bulunduğu otomobilin de Celal Gerçek'e ait olduğunu tespit etti.