Mardin'de Tedavi Gören Kirklar Kilisesi Baspapazi Gabriyel Akyüz, Ambulans Uçakla Istanbul'a Sevk Edildi

Mardin’de beyin kanamasi sonucu tedavi gören Kirklar Kilisesi Baspapazi Gabriyel Akyüz (65), ambulans uçakla Istanbul’a nakledildi.

Mardin'de Tedavi Gören Kirklar Kilisesi Baspapazi Gabriyel Akyüz, Ambulans Uçakla Istanbul'a Sevk Edildi
Beyin kanamasi geçiren ve Mardin Egitim ve Arastirma Hastanesi Nöroloji Kliniginde tedavisi yapilan Akyüz’ün, ileri tetkik ve tedavisi için Istanbul’a sevkine karar verildi.

Bunun üzerine Akyüz, ambulans uçakla Istanbul Bahçelievler Egitim ve Arastirma Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezine sevk edildi. Akyüz, Mardin Egitim ve Arastirma Hastanesindeki tedavisinde kendisiyle ilgilenen tüm saglik çalisanlarina tesekkür etti. Hastanede tedavisinin yapildigini aktaran Akyüz:

"Valimizin ve Il Saglik Müdürlügümüzün destegiyle ambulans uçakla Istanbul’a sevk edilecegim. Fizik tedavi için Istanbul’a gidiyorum. Mardin’de hastanede kaldigim sürede bir çok akrabam yurt disindan gelip beni ziyaret etti. Yakinlarim, ’Bu hastane ayni Almanya’daki hastaneler gibi yapilmis, çok iyi bir hastane, dediler. Çok begendiler. Allah devletimizden razi olsun. Böyle bir hastaneyi Mardin’imize kazandirdiklari için. Beni de ölümden kurtardilar. Çünkü beyin kanamasi geçirdim. En kisa zamanda o kanamayi durdular ve beni iyilestirdiler. Desteklerinden dolayi Valimiz Tuncay Akkoyun’a çok tesekkür ediyorum. Bundan daha iyisi olamaz" ifadelerinde bulundu.
Kaynak: İHA