Vali Akkoyun, Sanayicilerle Bir Araya Geldi

Mardin Valisi Tuncay Akkoyun baskanliginda, Mardin Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Baskan Vekili Nasir Duyan, yönetim kurulu üyeleri ve mütesebbis heyeti üyelerinin katilimiyla toplanti yapildi.

Vali Akkoyun, Sanayicilerle Bir Araya Geldi
Mardin Valisi Tuncay Akkoyun baskanliginda, Mardin Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Baskan Vekili Nasir Duyan, yönetim kurulu üyeleri ve mütesebbis heyeti üyelerinin katilimiyla toplanti gerçeklestirildi.

Toplantida belirlenen gündem maddeleri üzerinde degerlendirmelerde bulunuldu. Toplantida konusan Vali Tuncay Akkoyun, su anda OSB’nin tam doluluk oraniyla faaliyet gösterdigini söyledi.

Vali Akkoyun, "2. OSB’de ise her geçen gün üretime yönelik yeni tesislerimiz faaliyete girerken burada tesis kurmak isteyen girisimcilerin ön talep yogunlugu devam ediyor. Ilimizde üretim ve istihdama yönelik sanayicilerimizin, üreticilerimizin ve girisimcilerimizin attigi her adimi destekliyoruz. Üreticilerimizin çok büyük fedakarliklarla çalistiklarini görüyoruz. Ülkemizde ve bölgemizde yasanan huzur ve güven ortami ile birlikte Mardin’imizde de yatirimlar artiyor" ifadelerini kullandi.

OSB toplantisindan sonra Vali Akkoyun, Mardin Organize ve Sanayi Bölgesi’nde (OSB) faaliyet gösteren çivi, tel ve gida fabrikalarini ziyaret etti.

Vali Akkoyun, Mardin’in istihdam ve üretimine büyük katki saglayan OSB’nin çalismalari hakkinda OSB Yönetim Kurulu Baskan Vekili Nasir Duyan ile fabrika yöneticilerinden bilgi alarak çalismalarinda kolayliklar diledi.
Kaynak: İHA