Yogun Sis Sonucu Motosikletli Genç Feci Sekilde Can Verdi

Karabük’te sabaha karsi yogun sis nedeniyle tünel çikisinda kaldirima çarparak savrulan motosikletten düsen Sefa Durmus (36), arkadan gelen TIR ve otomobil tarafindan ezilerek feci sekilde can verdi.

Yogun Sis Sonucu Motosikletli Genç Feci Sekilde Can Verdi
Kaza, sabaha karsi saat:04.40 siralarinda Karabük - Eskipazar D-755 kara yolu Cildikisik Tüneli’nde meydana geldi. Eskipazar yönüne giden Sefa Durmus idaresindeki 34 GOG 407 plakali motosiklet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldirima çarpti. Tünel disina savrulan motosikletten düsen Durmus’un üzerinden sisten dolayi henüz plakasi ve sürücüleri belirlenemeyen TIR ve otomobil geçti. Yoldan geçen diger sürücülerin ihbari üzerine olay yerine saglik, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Üzerinden geçen araçlardan dolayi feci sekilde can veren Sefa Durmus’un cenazesi yapilan incelemelerin ardindan Karabük Egitim ve Arastirma Hastanesi morguna kaldirildi.

Bu sirada uzun süre tek yönlü olarak ulasima kapanan tünel ekiplerin incelemesi ve itfaiye ekiplerinin yol temizligi sonrasi yeniden ulasima açilirken, Jandarma ekipleri olayla ilgili oalrak Karayollarinin tünel çikisinda bulunan güvenlik kameralarini incelemeye aldi.
Kaynak: İHA