Kentsel Dönüsüm Baskanligi 53 Ilde 747 Arsayi Satisa Çikariyor

Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanligi Kentsel Dönüsüm Baskanligi, Türkiye genelindeki 53 ilde, 747 muhtelif arsayi avantajli kosullarla satisa çikariyor.

Kentsel Dönüsüm Baskanligi 53 Ilde 747 Arsayi Satisa Çikariyor


Çevre, Sehircilik ve iklim Degisikligi Bakanligi Kentsel Dönüsüm Baskanligi, Türkiye genelindeki 53 ilde, 747 muhtelif arsayi, yatirim yapmak isteyenler için avantajli kosullarla satisa çikariyor. 53 ilin merkezi noktalarindaki 747 arsa, yüzde 25 pesin, 24 ay vadeyle satisa çikacak. Bakanlik, pesin ödemelerde yüzde 20 indirim avantaji ile yatirim yapmak isteyenler için firsat sunuyor. 10-11-12 Eylül 2024 tarihlerinde saat 10.30’da yapilacak müzayedelere online katilim da saglanabilecek.

Istanbul, Ankara, Adana, Mugla ve İçel’de arsalara talep yüksek

Istanbul’da 71 muhtelif arsa 12 Eylül’de, Ankara’da 138 muhtelif arsa 10 Eylül’de, Adana’da 34 muhtelif arsa 11 Eylül’de, Mugla’da 41 muhtelif arsa 11 Eylül’de, İçel’de 76 muhtelif arsa 12 Eylül’de açik artirma ile satilacak. Sanayi yatirimina, konut yapimina veya çiftçilik için kullanabilecek arsalar farkli metre karelerde ve uygun fiyatlarla müzayede ile satisa sunuluyor.

Online katilim saglanabilecek

Açik artirmalar 10-11-12 Eylül günleri saat 10.30’da, Çevre Sehircilik ve Iklim Degisikligi Konferans Salonu Mustafa Kemal Mahallesi Çankaya / Ankara ve TOKI Istanbul Hizmet Binasi Konferans Salonu Halkali / Istanbul’da yapilacak. Artirmaya internetten üzerinden de emlakmuzayede.com.tr teklif verilebilecek.

“Etrafimdaki yakin dostlarima tavsiye edecegim”

Kentsel Dönüsüm Baskanligi’nin 53 ilde 747 arsayi satisa çikardigi belirten Fatih Kara, “Bu firsattan bende faydalanmak istiyorum. Çok avantajli oldugunu duydum. Yüzde 25 pesinat ve geri kalanini 24 taksite bölmeleri çok cazip. Ayrica pesin ödemelerde yüzde 20 indirim sagliyorlar. Adana ve İçel’de bulunan arsalarla ilgileniyorum. Yapilacak olan müzayedelere de katilim saglayacagim. Etrafimdaki yakin dostlarima tavsiye edecegim” dedi.



“Bu dönemde böyle firsatlar kolay gelmiyor”

Kentsel Dönüsüm Baskanligi’nin yapmis oldugu firsatin kaçirilmamasi gerektigini vurgulayan Irem Güney, “Bu dönemde böyle firsatlar kolay gelmiyor. Özellikle bu enflasyonist ortamda bende bu firsattan faydalanmak istiyorum” seklinde konustu.



“Firsattan herkesin faydalanmasini istiyorum”

Kentsel Dönüsüm Baskanligi’nin Ankara’da iyi bir firsat sundugunu belirten Ömer Kanar, “Ben bu firsatta Ankara’nin gelisen ilçeleriyle ilgileniyorum. Bala, Çubuk ve Mamak’ta bulunan konut alanlariyla ilgileniyorum. Ticari olarak düsünüyorum” diye konustu.



“Esimle tek hayalim Mugla’da yasamakti”

Istanbul’da yasadigini belirten Pinar Aksun Alkiran, “Esimle tek hayalim Mugla’da yasamakti. Kentsel Dönüsüm Baskanligi’nin bu bölgede arsa satisina çikardigini duydum. Bizde bu firsattan faydalanmak istiyoruz. Rakamlar çok uygun” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA