Gölbasi'nda 30 Agustos Zafer Bayrami Kutlandi
30 Agustos Zafer Bayrami, Ankara’nin Gölbasi ilçesindeki Cumhuriyet Meydani’nda resmi tören ile kutlandi.

Zafer Bayrami kutlamalari çerçevesinde düzenlenen törende, Jandarma Astsubay Üstçavus Sule Civelek konusma yapti. Gölbasi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ögrencilerden Mehmet Emin Çakir da ’30 Agustos’ adli siir okudu. Tören, toplu fotograf çektirilmesiyle sona erdi.
“Sanli tarihimizin dönüm noktasi”
Gölbasi Belediye Baskani Yakup Odabasi ise yaptigi açiklamada, “Sanli tarihimizin dönüm noktasi olan 30 Agustos Zafer Bayrami’mizi gururla kutluyor, basta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarimizi saygi ve minnetle aniyorum” dedi.
Törene, Gölbasi Belediye Baskani Yakup Odabasi, Gölbasi Kaymakami Erol Rüstemoglu, Gölbasi Cumhuriyet Bassavcisi Çetin Güzel, Ilçe Jandarma Komutani Mikail Arikan, Ilçe Emniyet Müdürü Nail Akça, CHP Gölbasi Ilçe Baskani Nazim Saglam, ilçe protokolü, meclis üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri, sehit yakinlari, gaziler ve vatandaslar katildi.
