Atakum Ilçe Milli Egitim Müdürlügü'ne Yeni Müdür

Samsun’un Atakum Ilçe Milli Egitim Müdürlügü’nde görev degisimi yasandi. Eski Müdür Irfan Yetik’in yerine Izmir Il Milli Egitim Sube Müdürü olarak görev yapan Yüksel Aydin getirildi.

Atakum Ilçe Milli Egitim Müdürlügü'ne Yeni Müdür
Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in imzasiyla Resmi Gazete’de yayimlanan Milli Egitim Bakanligi müdür atama kararlari dogrultusunda, Izmir Il Milli Egitim Sube Müdürü olarak görev yapan Yüksel Aydin, 27 Agustos 2024 tarihi itibariyla Atakum Ilçe Milli Egitim Müdürlügü görevine atandi. Yeni göreve baslayan Yüksel Aydin yaptigi açiklamada, Atakum ilçesindeki egitim alanindaki sorumlulugunun kendisine heyecan ve gurur verdigini söyledi.



"Gelecegimizin teminati olan çocuklarimiza ve gençlerimize daha iyi bir gelecek sunmak adina bu onurlu görevi üstlenmekten büyük mutluluk duyuyorum" diyen Aydin, Türkiye Yüzyili Maarif Modeli çerçevesinde egitimdeki basariyi artirmak için ögretmenler, ögrenciler ve velilerle güçlü bir is birligi içinde çalisacaklarini vurguladi.

"Öncelikli hedeflerimiz bakanligimizin Türkiye Yüzyili Maarif Modeli"

Aydin, "Egitimdeki öncelikli hedeflerimiz arasinda, Bakanligimizin Türkiye Yüzyili Maarif Modeli ilkelerini benimsemek ve uygulamak yer aliyor. Bu model ile ögrencilerimizi sadece akademik basariya degil, ayni zamanda karakter gelisimine de odaklanarak yetistirecegiz. Önceki Ilçe Milli Egitim Müdürü Mehmet Irfan Yetik’e ve ilçede görev yapan tüm yöneticilere tesekkür ediyorum. Bu kutsal görevimizde gelecegimiz olan yavrularimizi güçlü yarinlara hazirlamak için tüm mesai arkadaslarima ve degerli ögrencilerimize basarilar dilerim" dedi.

Kaynak: İHA