Sehit Babalari Ve Gaziler, 2 Bin 200 Rakimli Keldaz Dagi'nin Zirvesinde Zafer Coskusunu Yasadi

Osmaniye’de gaziler ve sehit babalari, 30 Agustos Zafer Bayrami coskusunu Amanos Daglari’nda bulunan 2 bin 200 rakimli Keldaz zirvesinde kutladi.

Sehit Babalari Ve Gaziler, 2 Bin 200 Rakimli Keldaz Dagi'nin Zirvesinde Zafer Coskusunu Yasadi
Osmaniye Aile Sosyal Hizmetler Müdürlügü tarafindan 30 Agustos Zafer Bayrami etkinlikleri çerçevesinde Adana Genç Gezginler Off-Road Kulübü ve Hürkus Motosiklet Kulübü isbirligi ile düzenlenen etkinlikte Sehit babalari ve Gaziler Off-Road araçlariyla Amanoslarin zirvesi olan Keldaz Dagi’na çikarak zaferi kutladi. Özel tasarim off-road araçlariyla dogal güzelliklerin arasinda çam kokularinin arasinda Amanos daglarininin zirvesine çikan sehit babalari ve gaziler burada Türk bayragi açarak manzaranin tadini çikardi.

30 Agustos Zafer bayrami dolayisiyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyleyen Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Tolga Nacar, “Sehit babalarimiz ve gazilerimizle beraber bir etkinlik düzenlemek istedik. Bu etkinlige de offroad kulübü, motor kulübüyle beraber Keldaz Dagi’na çikmaya karar verdik. Sayin valimize arz ettigimizde çok sevindi. Çok güzel bir etkinlik oldu. Arkadaslara, bütün Osmaniye’ye tesekkür ediyoruz” diye konustu.

Sehit babasi Mehmet Dingil, tesekkürlerini dile getirerek, “Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Tolga Nacar’a 30 Agustos’ta bizlere böyle bir etkinlik yapildigi için çok tesekkür ederim" diye konustu.

Organizasyonun kendilere moral verdigini dile getirerek Kibris Gazisi Hüseyin Kiliç, “Bu etkinligi düzenleyen valimize sosyal hizmetler il müdürüne çok tesekkür ediyorum. Bizler için bu organizasyon güzel bir moral oldu. Hepsine tesekkür ederim" dedi.

Adana Genç Gezginler Offroad Kulübü Baskani Durmus Dönmez, “30 Agustos Zafer Bayrami dolayisiyla Osmaniye’de valimizin ve diger arkadaslarimizin, abilerimizin, gazilerimizin ve sehit ailelerimizin yaninda olmak için bugün sizlerle beraberiz. Herkese çok tesekkür ederiz. Çok güzel bir etkinlik oluyor. Seneye de insallah bunlarin devamini bekleriz” diye konustu.

Hürkus Motosiklet Kulübü Baskan Yardimcisi Ali Sevmez, “Osmaniye Sosyal Hizmetler Müdürümüze Öndür Yardim Karsiligimiza, Osmaniye Valimize Sayin Erdinç Yilmaz’a çok tesekkür ediyoruz. Sehit babalarimiz ve gazilerimizle beraber Keldaz Zirvesi’nde güzel bir etkinlik yaptik” dedi.

Kaynak: İHA