Dowtown'da 30 Agustos Coskusu Mustafa Sandal Ile Kutlandi

Downtown Yasam ve Eglence Merkezi tarafindan düzenlenen 30 Agustos Zafer Bayrami etkinlikleri çerçevesinde sahne alan Türk pop müziginin önemli sanatçilarindan Mustafa Sandal, dinleyenlerine unutulmaz bir gece yasatti.

Dowtown'da 30 Agustos Coskusu Mustafa Sandal Ile Kutlandi
Cumhuriyetin kurulmasinin kapisini aralayan 30 Agustos Zafer Bayrami’nin 102. yildönümü Downtown Yasam ve Eglence Merkezi’nde coskuyla kutlandi. Binlerce vatandasin katildigi görkemli konserde Mustafa Sandal, hayranlarina unutulmaz bir gece yasatti. Atis Grup Yönetim Kurulu Üyesi Metin Atis’in ünlü sanatçiya çiçek takdimi yaptigi gecede Sandal, en çok sevilen ’Aya Benzer’ adli sarki ile sahneye çikti. Mustafa Sandal, konserin devaminda ’Indir’ ve ’Daglar daglar’ adli sarkilariyla dinleyenlerini mest etti. Downtown Yasam ve Eglence Merkezi’ni dolduran dinleyenler, 30 Agustos Zafer Bayrami coskusunu doyasiya yasadi.

Sevenlerine tesekkür etti

Son zamanlarda Bursa’da birçok konsere imza atan Mustafa Sandal, “Bursa’nin yeni incisi Downtown’dayiz. 30 Agustos Zafer Bayrami’mizi burada kutlamak nasip oldu. Burada bu kadar güzel bir ortam olustugu için tüm emegi geçenlere tesekkür ediyorum. Bursa’ya epeydir gelmiyordum. Çok özlemistim. Arka arkaya bu kadar sik Bursa’ya gelmek çok hosuma gitti. Gelenlere, izleyenlere, ilgi gösterenlere tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA