Büyüksehir Belediyesi Ulasim AS'den Talas'a 6 Yeni Hat

Kayseri Büyüksehir Belediyesi bünyesinde vatandaslara toplu tasima hizmeti sunan Ulasim A.S., degisen ihtiyaçlar dogrultusunda Kayserililerin toplu ulasim konforunu arttiracak adimlar atmaya devam ediyor. Ulasim A.S. bu kapsamda, Talas ilçesi Mevlana ve Yenidogan mahallelerinde, 31 Agustos Cumartesi gününden itibaren güzergâhlarda daha az dolasarak yolcularini daha hizli tasiyan yeni hatlarla hizmet verecek.

Büyüksehir Belediyesi Ulasim AS'den Talas'a 6 Yeni Hat


Sürekli gelisen ve büyüyen kadim kent Kayseri’nin ihtiyaçlarini, gerek vatandastan gelen talepler, gerek ilerde olusabilecek ihtiyaçlari öngörerek atilan yatirim adimlarla etkin, kaliteli ve imkânlar dâhilinde kaynaklari en verimli sekilde kullanarak gidermeye azami gayret gösteren Baskan Dr. Memduh Büyükkiliç yönetimindeki Kayseri Büyüksehir Belediyesi yenilikçi çalismalarini tüm birimleriyle koordineli bir sekilde sürdürüyor.

Büyüksehir’in ilgili birimleri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’in talimatlari dogrultusunda kent merkezi ve kirsalda kara yolu ulasim aginin standartlarini arttirmaya çalisirken toplu tasima hizmeti veren Ulasim A.S. de güçlü otobüs filosu ve rayli sistem hatlari ile toplu ulasim konforunu arttirma noktasinda gerekli adimlari atmayi sürdürüyor.

Bu kapsamda, Ulasim A.S., Kayseri’nin nüfus yogunlugu bakimindan en büyük ilçelerinden biri olan Talas ilçesinin Mevlana ve Yenidogan mahallelerinde 31 Agustos Cumartesi gününden itibaren hizmet verecek yeni otobüs hatlari olusturdu. Ulasim A.S. tarafindan yeni açilacak otobüs hatlari, yolculara güzergâhlarda daha az dolasarak daha hizli hizmet verecek.

Talas Mevlana ve Yenidogan mahallelerinde veri tabanlarina ulasan tüm veri ve bildirimleri dikkate alarak hizli ve konforlu hatlar tasarlayan Ulasim A.S., vatandaslarin yolculuklarini daha hizli bir sekilde tamamlayabilmeleri için 550, 551, 558, 559 ve 563 numarali hatlar yerine 130, 131, 132, 133, 560 ve 30 numarali yeni hatlarla hizmet verecek.

Ulasim A.S.’nin olusturdugu yeni hatlar ve güzergâhlari ise su sekilde belirlendi:

130 kodlu Sehri Merkezi-Anayurt Papatya Caddesi-Sariyer Caddesi-Jandarma hatti, Papatya Caddesi, Sariyer Caddesi, Jandarma, Talas Bulvari ve Millet Bahçesi güzergâhinda, 131 kodlu Sehri Merkezi-Anayurt-Karasu Caddesi-Anayurt Meydan Tut Kavsagi hatti, Karasu Caddesi, Anayurt Meydan, Tut Kavsagi, Atatürk Bulvari, Millet Bahçesi güzergâhinda, 132 kodlu Sehri Merkezi-Anayurt Papatya Caddesi- Bilge Kagan Caddesi-Yenidogan hatti, Papatya Caddesi, Bilge Kagan Caddesi, Yenidogan, Talas Bulvari, Millet Bahçesi ve Cumhuriyet Meydani güzergâhinda, 133 kodlu Sehir Merkezi-Anayurt Bademli Caddesi-Halef Hoca Caddesi-Jandarma hatti, Bademli Caddesi, Halef Hoca Caddesi, Jandarma, Talas Bulvari, Millet Bahçesi ve Cumhuriyet Meydani güzergâhinda, 560 kodlu Sehir Merkezi-Bahçelievler-62 Evler Hatti Org. Hulusi Akar Bulvari, Sayer Caddesi, Atatürk Bulvari, Erhan Caddesi, Sehit Komandolar Caddesi, Millet Bahçesi ve Cumhuriyet Meydani güzergâhinda, 30 kodlu Sehir Merkezi-Kayseri Üniversitesi hatti ise Sehir Merkezi, Kayseri Üniversitesi Gültepe Mahallesi, Kösk Mahallesi güzergâhinda hizmet verecek.

Büyüksehir Ulasim A.S.’nin yeni hatlari ile vatandaslar daha kisa mesafeden daha hizli sekilde yolculuklarini tamamlamis olacaklar.
Kaynak: İHA