Bashekim Özturan Açiklamasi 'Hastanemizi Ileriye Tasiyacak Her Türlü Öneriye Ve Elestiriye Açigiz'

Samsun Çarsamba Devlet Hastanesi Bashekimi Dr. Ögr. Üyesi Aykut Özturan, "Hastanemizi ileriye tasiyacak her türlü öneriye ve elestiriye açigiz" dedi.

Bashekim Özturan Açiklamasi 'Hastanemizi Ileriye Tasiyacak Her Türlü Öneriye Ve Elestiriye Açigiz'
Bashekim Dr. Ögr. Üyesi Aykut Özturan baskanliginda, kliniklerin idari sorumlu hekimlerinin de katildigi bir toplanti düzenlendi

Toplantinin açilis konusmasini yapan Özturan, “Bugün siz meslektaslarimizla bir araya gelerek yeni dönemde yapmayi planladigimiz çalismalari paylasmak istedik. Ayrica, sizlerin hastanemize ve kliniklerimize dair yapacaginiz geri bildirimlere büyük önem verdigimizi, bu degerlendirmelerinizin yol haritamizi sekillendirme noktasinda bize pusula niteliginde oldugunu da bilmenizi isterim. Hastanemizi ileriye tasiyacak her türlü öneriye ve elestiriye açigiz” ifadelerini kullandi.

Bashekim Özturan konusmasinin ardindan, Çarsamba Devlet Hastanesi’ne ait 2024 yilinin saglik verilerini toplantiya katilan uzman hekimlerle paylasti ve yeni dönemde yapilmasi planlanan degisiklikler hakkinda hekimleri bilgilendirdi. Toplanti, uzman hekimlerin kliniklerine ait düsüncelerini ve taleplerini aktarmasinin ardindan sona erdi.
Kaynak: İHA