Ilkadim'da Parklar Hem Temizleniyor Hem Onariliyor

SAMSUN – Samsun’un Ilkadim Belediyesi Park Bahçeler Müdürlügü ekipleri, belediyenin sorumluluk alaninda bulunan tüm parklari hem su ile yikiyor hem de park mobilyalarinin bakimlarini yaparak güvenli kullanimini sagliyor.

Ilkadim'da Parklar Hem Temizleniyor Hem Onariliyor
Ilkadimlilarin güzel vakit geçirecegi yeni parklari ilçeye kazandirmak adina çalismalarini sürdüren Ilkadim Belediyesi, mevcut parklarin bakimlarini da ihmal etmiyor. Ekipler, çocuklarin ve ailelerin dinlendigi, eglendigi ve temiz hava aldiklari parklari dip köse temizliyor. Oturma alanlarini ve oyun gruplarini köpüklü sularla yikayarak vatandaslarin kullanimina sunan ekipler; çocuklarin oyun alanlarini güvenle kullanabilmesi için de onarim ve bakimlarini da yapiyor.

“Parklarimizin temizligine ayri bir önem veriyoruz”

Park Bahçeler ve Temizlik Isleri ekiplerinin ortaklasa yürüttügü çalismada ilçedeki parklarda yikama, yabani ot temizleme ve bakim, onarim çalismalarinin hummali bir sekilde yapildigini ifade eden Ilkadim Belediye Baskani Ihsan Kurnaz, “Parklarimizin çocuk ve yetiskinler için güvenli ve hijyenik mekanlar olmasi bizim için büyük önem tasiyor. Özellikle yaz aylarinda, spor alanlari ve çocuk oyun parklarinda yogun kullanim oldugu için elden ele mikroplar yayilabiliyor. Bu durum bulasici hastaliklarin çogalmasi ve enfeksiyon hastaliklarina yakalanma riskini de beraberinde getiriyor. Bu nedenle parklarimizin temizligine ayri bir önem veriyoruz. Bunun yani sira, çocuklarimizin daha güvenli oyuncaklarda eglenceli vakit geçirebilmeleri için park mobilyalarinin tamiratlarini, onarimlarini ve bakimlarini da ihmal etmiyoruz. Böylelikle, anne-babalarin da gözleri arkada kalmiyor. Ilkadim’da yaptigimiz her çalisma ile gönüllere dokunmaya, hemsehrilerimizin her aninda hep yanlarinda olmaya devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA