Büyük Sehir Sanat Galerisi'nde Hem Sanat Hem Insan Kaynaklarina Yönelik Workshop Etkinligi

Kayseri Büyüksehir Belediyesi tarafindan Türkiye’nin en büyük millet bahçelerinden Recep Tayyip Erdogan Millet Bahçesi’nde hayata geçirilen Büyük Sehir Sanat Galerisi’nde çalismalar tüm hiziyla sürüyor. Bu kapsamda sanatçi ve yöneticilerin yer aldigi hem sanat hem de insan kaynaklarina yönelik ‘kahve bulusmasi’ isimli workshop etkinligi gerçeklestirildi.

Büyük Sehir Sanat Galerisi'nde Hem Sanat Hem Insan Kaynaklarina Yönelik Workshop Etkinligi
Sehrin sanat kalbi Büyük Sehir Sanat Galerisi, Kayseri’nin kültür ve sanatina deger katan etkinlere ev sahipligi yaparken, öte yandan sanat ve ticaret kenti Kayseri’nin, insan kaynaklari alaninda da katki saglayan faaliyetlere imza atiyor.

Bu dogrultuda Kayseri’deki sanatçilar ile is dünyasindan yöneticileri ‘kahve bulusmasi’ ile bir araya getiren Büyük Sehir Sanat Galerisi, hem sanat faaliyeti yapti hem de insan kaynaklari konularinda fikir alisverisi yaparak is birligi gerçeklestirdi.

Sanatsal Çalismalar Yapildi, Sehrin Insan Kaynaklarina Yönelik Önemli Konular Konusuldu

Kayseri Büyüksehir Belediyesi Büyük Sehir Sanat Galerisi ve Kayseri Kariyer Merkezi is birligi ile gerçeklesen etkinlikte, hem ebru gibi sanatsal çalismalar yapildi hem de sehrin insan kaynaklarina yönelik önemli konular konusuldu.

Etkinlikte Keyifli Anlar Yasandi

Büyük Sehir Sanat Galerisi’nde yapilan renkli ve verimli workshop etkinligi ile keyifli anlar yasandi. Her firsati sehrin yararina degerlendirmeye gayret eden Kayseri Büyüksehir Belediyesi ve kurum ile kuruluslari, zaman zaman söz konusu bu gibi etkinliklere imza atmayi sürdürüyor.
Kaynak: İHA