153 Restoranlar 200 Bin Kisiye Hizmet Verdi

Samsun Büyüksehir Belediyesi’nin 3 ayri noktada bulunan 153 Restoranlari açildigi güden bu yana 200 bin kisiye hizmet verdi.

153 Restoranlar 200 Bin Kisiye Hizmet Verdi
Sosyal belediyecilik anlayisiyla hizmetlerine devam eden Samsun Büyüksehir Belediye Baskani Halit Dogan, “Insani merkezine alan her is her proje bizim önceligimiz. Uygun fiyata kaliteli ve lezzetli yemekleri hemsehrilerimizle bulusturdugumuz 153 Restoranlarimiz da bunlardan bir tanesi. Hemsehrilerimin ilgisi de ne kadar dogru bir is yaptigimizin göstergesi” dedi.

Samsun Büyüksehir Belediyesi’nin lezzetli ve uygun fiyat avantaji ile dikkat çeken lokantalari ilgi görmeye devam ediyor. Ilki Ilkadim’da Ilçe Transfer Merkezi’nin oldugu alanda ikincisi Atakum’da OMÜ Rektörlük/Bati Garaji Tramvay Istasyonu’nun yaninda üçüncüsü de Kent Park’ta hizmete açilan 3 ayri “153 Restoran”, 200 bin kisiye hizmet verdi. Büyüksehir Belediye Baskani Halit Dogan’in talimatiyla hayata geçirilen proje ile birçok kisi kaliteli yemegi daha ekonomik yeme firsati buldu.

Menüler özenle hazirlaniyor

153 Restoranlarda çorba 20 TL, ana yemek 40 TL, tabildot 70 liradan satisa sunuluyor. Menü, Büyüksehir Belediyesi’nde görevli asçilar tarafindan hazirlaniyor. Her gün farkli alternatiflerin yer aldigi restoranlarda tas kebabindan köfteye, haslamadan tavuga, pilavdan çorbaya her yemek özenle müsterilere sunuluyor.

Samsun için çalismaktan gurur duyduklarini belirten Büyüksehir Belediye Baskani Halit Dogan, “Insani merkezine alan her is, her proje bizim önceligimiz. Uygun fiyata lezzetli ve kaliteli yemeklerin oldugu 153 Restoranlarimiz da o projelerden biri. Binlerce insanimiza restoranlarimizda hizmet vermis bulunuyoruz. Hemsehrilerimizin ilgisi de ne kadar dogru bir is yaptigimizin göstergesi. Bizler Samsun’umuz için, hemsehrilerimiz için çalismaktan onur duyuyoruz. Bu noktada hayata geçirdigimiz hizmetlerle de hemsehrilerimizle bulusmaya devam ediyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA