Özgür Özel'e Protestocu Diye Tanitilan Kadin Belediye Baskaninin Esi Çikti

Fistik mitingi için Gaziantep’e gelen CHP Genel Baskani Özgür Özel’in önü bir grup çiftçi tarafindan kesilerek sorunlar dile getirildi. Traktörün üzerinde çiftçi diye tanitilan kadinin belediye baskaninin esi oldugu ortaya çikti. Belediye Baskani Ali Dogan’in esi Aslihan Dogan’in üretici olarak ön planda olmasi dikkat çekti.

Özgür Özel'e Protestocu Diye Tanitilan Kadin Belediye Baskaninin Esi Çikti
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Baskani Özgür Özel, 24 Agustos’ta Gaziantep’te fistik mitingi düzenledi.

Mitinge fistik üreticilerinin sorunlarini dile getiren CHP Genel Baskani Özgür Özel’in, miting öncesi önü bir grup fistik üreticisi tarafindan kesilerek sorunlar dile getirildi.

Sorunlari dile getirenler arasinda basrolde yer alan ve traktör direksiyonunda objektiflere poz veren Aslihan Dogan’in ise CHP’li Nizip Belediye Baskani Ali Dogan’in esi oldugu ortaya çikti.

Sosyal medyada büyük yanki uyandirdi

Aslihan Dogan’in, Ali Dogan’in esi oldugu gizlenerek fistik üreticisi gibi gösterilmesi ve Özel’e sorunlari iletmesi sosyal medyada büyük yanki uyandirdi. Yasananlara tepki gösteren sosyal medya kullanicilari CHP’nin sahte senaryolarla algi operasyonu yapmaya çalistigini iddia etti.

Öte yandan, Özgür Özel’in mitingde fistik istemesi sirasinda da basrolde CHP’li belediye baskaninin esi Aslihan Dogan’in yer almasi dikkat çekti. Özel’in miting sirasinda fistik fiyatlari ile ilgili konusurken fistik istemesi üzerine fistigin da Aslihan Dogan tarafindan sahnede Özel’e verildigi görüldü.

Özel, o anlarda ise, "Ablam bana traktörün üstünden bu boz fistigi verdi. Bu fistik boz fistik. Bunun fiyati geçen yil 110 liraydi. O günden bugüne her seyin fiyati 2 katina çikti" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA