Melikgazi Belediyesi'nin Gültepe'de Hayata Geçirecegi Kompleks Büyük Bir Hizla Ilerliyor

Melikgazi Belediye Baskani Doç. Dr. Mustafa Palancioglu, Gültepe Mahallesi’nde faaliyet gösterecek olan Melikgazi Belediyesi Ali Basyazicioglu Aile Sagligi Merkezi, Kur’an Kursu ve Cami insaatini yerinde inceledi.

Melikgazi Belediyesi'nin Gültepe'de Hayata Geçirecegi Kompleks Büyük Bir Hizla Ilerliyor
10 ay gibi kisa bir sürede insaatin büyük çogunlugunun tamamlandigi proje hakkinda açiklama yapan Baskan Palancioglu sunlari söyledi:

“Gültepe Mahallemize güzel bir kompleks yapiyoruz. Ali Basyazicioglu hayirseverimizle birlikte saglik ocagimiz, Kur’an kursumuz ve camimiz çok güzel bir mekanda, üçü bir arada hayata geçiyor. Yogun nüfusa sahip Gültepe Mahallemizde büyük bir ihtiyaci karsilayacak sekilde, vatandaslarimizin üç tesisten ayni noktada faydalanmasi açisindan güzel bir çalisma oldu. Tam 10 ay önce kaziya baslandi ve on ay içerisinde kaba insaati bittigi gibi ince insaatinin da bir kismi tamamlandi. Yilsonuna tamamlanmasi için müteahhitimiz sag olsun ugrasiyor. Ali Basyazicioglu’na, Basyazicioglu Ailesi’ne tesekkür ediyoruz. Insallah insaatinin tamamlanmasiyla birlikte duvar ve peyzaj çalismasi yapacagiz. Melikgazi’mize bu güzel kompleks hayirli olsun.”
Kaynak: İHA