Kaymakam Kaya Açiklamasi 'Vezirköprü Için Ne Yapabiliriz Bunu Düsünelim'

Samsun Vezirköprü Ilçe Kaymakami Özgür Kaya, muhtarlarla bir araya geldigi toplantida yaptigi konusmada, “Önümüze bakalim, birlik ve beraberlik içeresinde Vezirköprü için ne yapabiliriz bunu düsünelim” dedi.

Kaymakam Kaya Açiklamasi 'Vezirköprü Için Ne Yapabiliriz Bunu Düsünelim'
Samsun’un Vezirköprü ilçesi muhtarlari kahvalti programinda bir araya geldi. Bir restoranda düzenlenen programda konusan Ilçe Kaymakami Özgür Kaya, “Geride kalmadik, sadece hep yukari bakiyoruz, önümüze bakalim, birlik ve beraberlik içeresinde Vezirköprü için ne yapabiliriz bunu düsünelim. Bugün buraya katilimlarinizdan dolayi, Belediye Baskanimiza, Ziraat Odasi baskanimiza ve muhtarlarimiza tesekkür ediyorum” diye konustu.

Belediye Baskani Gül, “Sizlerin birlik-beraberligi bizlere güç veriyor ve ilçemizin sorunlarini çözebiliyoruz. Vezirköprü kalkinmaya çok müsait bir ilçe. Insallah hep beraber Vezirköprü’müzü kalkindiracagiz. Birligimizi ve beraberligimizi baltalayacak mekanizmalara firsat vermeyecegiz. Muhtarlarimizla temaslarimiz sürecek, muhtarlarimiza her zaman kapimiz açik” ifadelerini kullandi.

Vezirköprü Ziraat Odasi Baskani Aslan Kaya, “Vezirköprü’de alternatif ürünlerin üretiminin artirilmasi için sebze hali ve soguk hava deposu sorununun çözülmesi için mesai harcamamiz gerekiyor. Yasana sorunlar çözüldügünde Vezirköprü’de pazar olusacaktir” seklinde konustu.

Muhtarlar Dernegi Baskani Haili Kiliç ise “Kaymakamimiz Belediye Baskanimiz, Ziraat Odasi Baskanimiz ve muhtarlarimizin da katildigi toplantimizda genel sorunlarimiz tespit edildi. Sorunlarimizin öncelik sirasina göre çözülecegine umut ediyorum” açiklamasinda bulundu.

Muhtarlarin genel sorunlarinin tespitinden sonra hatira fotograf çekimiyle toplanti son buldu. Toplantiya Vezirköprü merkez ve kirsal mahalle muhtarlari katildi.

Kaynak: İHA