Kayseri Protokolü, Selde Hayatini Kaybeden Vatandasin Ailesine Taziyede Bulundu

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç; TBMM Milli Savunma Komisyonu Baskani ve AK parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Milletvekili Murat Cahid Cingi ve AK Parti Il Baskani Fatih Üzüm ile birlikte, Bünyan Güllüce Mahallesi’ndeki selde vefat eden Muhittin Saraç’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Kayseri Protokolü, Selde Hayatini Kaybeden Vatandasin Ailesine Taziyede Bulundu
Asiri yagislar sonucu Bünyan ilçesi Güllüce Mahallesi’nde meydana gelen sel felaketinde kaybolan, daha sonra ise cansiz bedenine ulasilan Muhittin Saraç’in ailesine ve mahalle sakinlerine bas sagligi dileyen Büyükkiliç, beraberindeki TBMM Milli Savunma Komisyonu Baskani Hulusi Akar, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Milletvekili Murat Cahid Cingi, Bünyan Kaymakami Turgut Gülen, AK Parti Il Baskani Fatih Üzüm ve Bünyan Belediye Baskani Selahattin Metin ile birlikte, vefat eden Saraç’in ailesine ve mahalleliye taziye ziyareti gerçeklestirdi. Taziye ziyaretinde Baskan Büyükkiliç, Kur’an-i Kerim tilavetinde bulunarak, dua etti.

Ikinci gününde de sel felaketinin yasandigi mahalleli ile bir araya gelen Baskan Büyükkiliç ve beraberindeki TBMM Milli Savunma Komisyonu Baskani Akar, Kayseri Valisi Çiçek, AK Parti Milletvekili Cingi, Bünyan Kaymakami Gülen, AK Parti Il Baskani Üzüm ve Bünyan Belediye Baskani Metin ile yetkililer, Güllüce Mahallesi sakinleri ile bulusarak, vatandaslarin talep ve temennilerini dinlediler.
Kaynak: İHA