Kayseri Büyüksehir, Tüm Imkânlariyla Bünyan'daki Sel Bölgesinde Yaralari Sariyor

Kayseri Büyüksehir Belediyesi, Bünyan’da yasanan sel felaketinde yaralari sariyor. Büyüksehir Itfaiyesi, Fen Isleri ve Kirsal Hizmetler Daire Baskanligi ekip ve ekipmanlari ile bölgede çalisma yürütürken, Baskan Dr. Memduh Büyükkiliç da AK Parti Genel Baskan Vekili Mustafa Elitas, Milli Savunma Komisyonu Baskani Hulusi Akar, Vali Gökmen Çiçek, Il Jandarma Komutani Tuggeneral Hakan Dedebagi, Bünyan Kaymakami Turgut Gülen, AK Parti Il Baskani Fatih Üzüm, MHP Il Baskani Seyit Demirezen ve Bünyan Belediye Baskani Selahattin Metin ile birlikte sel bölgesinde incelemelere bulundu.

Kayseri Büyüksehir, Tüm Imkânlariyla Bünyan'daki Sel Bölgesinde Yaralari Sariyor
Sel felaketinin boyutlarini tespit etmek, önlem almak ve arama kurtarma faaliyetleri gerçeklestirmek üzere hemen bölgeye giden Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Daire Baskanligi, Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri ve Kirsal Hizmetler Daire Baskanligi, Afet ve Acil Durum (AFAD) Yönetimi, UMKE, JAK, Anda arama kurtarma ile Türkuaz ekipleri, afete müdahale ederken çok sayida yardim kurulusu da bölgedeki vatandaslara yardima kostu.

“Dayanisma ve kararlilikla bu zorlugun üstesinden gelecegiz”

Yasanan sel felaketi dolayisiyla hemen bölgeye ulasan ve gece geç saatlere kadar çalismalari yerinde yöneterek inceleyen Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, sel felaketinin herkesi derinden etkiledigini ancak dayanisma ve birlik olarak bu zorlugun üstesinden geleceklerine isaret etti. Büyükkiliç, “Bugün yasadigimiz sel felaketi hepimizi derinden etkiledi. Ancak biliyorum ki, dayanisma ve kararlilikla bu zorlugun üstesinden gelecegiz. Ekiplerimizle birlikte sahadayiz; yaralari hizla saracagiz. Birlikte daha güçlü olacagiz” ifadelerinde bulundu.

Büyüksehir tüm imkânlari ile sel bölgesinde

Baskan Büyükiliç, Büyüksehir Belediyesi ve diger kurum ve kuruluslar ile birlikte tüm imkânlarla sel bölgesinde vatandasin hizmetinde olduklarini belirterek, bölge sakinlerine geçmis olsun temennisinde bulundu.

Arama kurtarma çalismalarinda onlarca vatandasa ulasilarak kurtarilirken, çalismalar tüm hiziyla sürüyor.
Kaynak: İHA