Gaziantep'te Modifiye Fest Rüzgari Esti

Sehitkâmil Beleyesi tarafindan düzenlenen Modifiye Fest, Türkiye’nin farkli kentlerinden yüzlerce modifiye araç sahibi ve tutkunlarini Gaziantep’te bir araya getirdi. Oldukça renkli anlara sahne olan organizasyon kapsaminda düzenlenen konserlerle katilimcilar unutulmaz anlar yasadi. Sehitkamil Belediye Baskani Umut Yilmaz, seçim öncesi sözünü verdigi drift pistinin de 2025 yili Mayis ayinda hazir olacagini kaydetti.

Gaziantep'te Modifiye Fest Rüzgari Esti
Sehitkamil Belediyesi, “Modifiye Fest 2024” ile Gaziantep’e yeni bir renk katti. Belediye Baskani Umut Yilmaz’in seçim öncesini sözünü verdigi festival adeta sölen havasinda geçti. Ortadogu Fuar Merkezi’nde düzenlenen organizasyonun açilisina Yilmaz’in yani sira CHP Genel Baskan Yardimcisi Mehmet Tüm ile yüzlerce modifiye araç sahibi ile çok sayida vatandas katildi.

Festivale Türkiye’nin birçok kentinden araç sahipleri de katilim gösterdi.

“Modifiye araç tutkunlarini görmezden geldiler”

Sehitkâmil Belediye Baskani Umut Yilmaz, açilista yaptigi konusmada modifiye araç tutkunlarinin bu zamana kadar görmezden gelindigini söyledi.

Seçim sürecinde modifiye bir aracin direksiyon basinda çektigi “Yapistir 1” videosuyla dikkat çektiklerini anlatan Yilmaz, “Modifiyecilik bir ruhtur. Modifiyecilik bir yasam tarzidir. Modifiyecilere hak ettigi degeri vermediler. Biz o videoyu çektikten sonra degerini anladilar. Taklitlerini yapiyorlar ama asil modifiyeciler buradalar” dedi.



“Drift pisti 2025 yili Mayis ayinda hazir olacak”

Modifiye araç tutkunlarinin artik eski tadi alamadigini dile getiren Yilmaz, seçim öncesi verdigi pist sözü için de tarih verdi. Yilmaz, “Sizi gerçekten çok seviyorum. Insanlari bir nebze olsun, dertlerinden arindirip mutlu edersem çok mutlu oluyorum. Bu dünyada bir insani mutlu etmekten daha büyük zevki yok. Gözlerinizdeki mutlulugu görüyorum. Allah mutlulugunu daim etsin. Size söz vermistim. Modifiyecilere yakisan bir drift pisti yapacagiz. Mayis aynin basinda Allah izin verirse Nizip yolunda yapacagimiz drift pistinde sizleri agirlayacagiz” diye konustu.



Muhtesem konserler, katilimcilari costurdu

Yilmaz’in konusmasinin ardindan araç sahipleri birbirinden özel gösterilere imza atti. Araç tutkunlarina özel anlar yasatan gecede düzenlenen konserle katilimcilar da keyifli anlar yasatti. Mustafa Yassi’nin sunumuyla baslayan gecede, DJ Janti ve DJ Alita müzik performanslariyla katilimcilara keyifli anlar yasatti. Türk rap müziginin güçlü seslerinden Yener Çevik, festivalde sahne alarak hayranlariyla bulustu. Orçun Çikmaz ve Yagmur Ercan da performanslariyla festivalin müzik ve eglence dozunu zirveye tasidi.
Kaynak: İHA