Baskan Kilca Açiklamasi 'Ortak Akilla Hizmet Kalitemizi Artiriyoruz'

Konya’nin merkez Karatay Ilçe Belediye Baskani Hasan Kilca, ilçenin dört bir yanina yaptigi ziyaretlerde, mahalle sakinleriyle bulusmaya devam ediyor.

Baskan Kilca Açiklamasi 'Ortak Akilla Hizmet Kalitemizi Artiriyoruz'
Karatay Belediyesi baskan yardimcilari ve birim müdürlerinin de eslik ettigi mahalle ziyaretleri çerçevesinde Baskan Hasan Kilca; Saracoglu, Erler, Çatalhöyük, Karaaslan, Selim Sultan, Kumköprü, Gaziosmanpasa, Akabe, Aziziye ile merkeze uzak Divanlar, Karakaya, Göçü, Yarma ve Sakyatan Mahallelerini ziyaret ederek muhtarlar ve vatandaslarla bir araya geldi. Belediye baskan yardimcilari ile birlikte önce mahalle muhtarlarini ziyaret ederek belediyenin söz konusu bölgelerde yürüttügü çalismalari inceleyen Baskan Kilca, vatandasin talep ve önerilerini de dinleyip istisare etme firsati buldu.

“Her bir hemsehrimizin düsüncesi bizim için önemli”

Mahalle muhtarlariyla yaptigi görüsmelerde Baskan Kilca, Karatay Belediyesi olarak mahallelerle sik sik istisarelerde bulunduklarini belirterek, “Karatay Belediyesi olarak ilçenin her kösesine en iyi hizmeti götürme anlayisiyla çalisiyoruz. Mahallerimizde muhtarlarimiz ve hemsehrilerimizle sik sik bir araya geliyoruz. Bu yaptigimiz ziyaretlerimizle muhtarlarimizin ve mahalle sakinlerimizin taleplerini dinliyor, yapilacak çalismalar hakkinda da bilgiler veriyoruz. Ortak akilla yapilan isler hizmet kalitemizi artiriyor. Her bir hemsehrimizin düsüncesi bizim için çok önemli. Karatay’imizin daha da gelismesini kendimize en önemli görev olarak görüyoruz. Bu çerçevede yerel yönetimler olarak üzerimizdeki sorumlulukla hareket ediyoruz. Karatay’da en iyi hizmeti vermeye devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA