Antalya'yi Kesfedebilecek Mobil Oyun Geliyor

Muratpasa Belediyesi’nin yenilik, bulus ve girisim destekleme merkezi ASSIM’de çalismalarini sürdüren Ayris Games, oyun tutkunlarini uçsuz bucaksiz sahilleri, daglari, vadileri ve antik kentleriyle Antalya’yi kesfe çikartacak araba oyunu yazdi. Son düzenlemeleri yapilan oyun pazara girmek için yatirimcilar bekliyor.

Antalya'yi Kesfedebilecek Mobil Oyun Geliyor
Ayris Games, 8 yillik bir çalismanin ardindan 2021’de Antalya’da kuruldu. Çalismalarini Muratpasa Belediyesi’nin yenilik, bulus ve girisim destekleme merkezi ASSIM’de sürdüren firma, mobil oyun çözümleriyle öne çikti.

Ayris Games kurucusu Hakan Satilmis, Muratpasa Belediye Baskani Ümit Uysal’la yaptigi görüsmeler sonrasi Türk turizminin baskenti Antalya’yi mobil oyun pazari üzerinden tanitacak bir yazilim üzerine çalismaya basladiklarini anlatti. Satilmis, oyunda bir araçla Antalya’nin kesfedildigini söyledi.

Baskan Uysal’in Antalya’nin birçok yerinin oyunda yer almasi gerektigini söyledigin anlatan Satilmis, buna göre yeni eklemelerle oyunun gelistigini söyledi.



"Antalya’miz dünyanin mobil oyunuyla taninacak"

Baskan Uysal, oyunda Antalya’nin bir cografya olarak merkeze alindigini dile getirdi. Sahilleri, daglari, vadileri ve antik kentleriyle adeta bir cenneti andiran kenti oyunla dünyaya tanitmak istediklerini aktaran Uysal, oyunun yurtdisindan yatirim teklifi aldigini söyledi.

Ancak firmanin yurtiçinden teklif bekledigini aktaran Uysal, “Belediyemizin bu konuda yasal sinirlari var. Antalya’mizi dünyanin mobil oyunla taniyacagi bu girisimi desteklemek isteyen yatirimcilari bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA