Antalya'da Feci Kaza, Kamyonetin Altinda Kalan Motosiklet Sürücüsü Hayatini Kaybetti

Antalya’da meydana gelen trafik kazasinda kamyonetin altinda kalan motosiklet sürücüsü hayatini kaybetti. Kamyonet sürücüsü ve yanindaki yolcu araci birakip olay yerinden kaçarken kazayi duyarak olay yerine gelen sahsin yakinlari sinir krizi geçirdi, acili agabey öfkesini kazaya karisan kamyonetten çikardi.

Antalya'da Feci Kaza, Kamyonetin Altinda Kalan Motosiklet Sürücüsü Hayatini Kaybetti
Feci kaza saat 12.30 siralarinda 1879 sokak üzerinde meydana geldi. Sürücüsünün yabanci uyruklu oldugu iddia edilen 07 AFP 295 plakali kamyonet, 1845 sokaga dönmek isterken karsi yönden gelen Ramazan Menekse (48) idaresinde ki 07 BOJ 894 plakali motosiklete çarpti. Kamyonet sürücüsü ile yaninda bulunan bir kisinin kaza sonrasi olay yerinden kaçtigi belirtildi. Kamyonetin altinda kalan motosiklet sürücüsü için olay yerine 112 Acil Saglik ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekiplerinin yaptigi kontrollerde Ramazan Menekse’nin hayatini kaybettigi belirlendi.

Sürücü olay yerinden kaçti

Kazayi gören Kemal Dereli isimli mahalle sakini “Motor ve araba hizli bir sekilde geliyordu. Motor sokaga dönecekti sanirim. Araçta dönünde kamyonetin altinda kaldi. Araç soförü kaza olduktan sonra bagirarak kaçti. Bi kisi daha varmis araçta, o da diger tarafa kosarak uzaklasti. Olay çok kötüydü. Yavas gitsinler. Insanlar ölüyor” dedi.

Nazif Çakir, Isimli bir baska vatandas ise, “Imardan dolayi rant kavgasi nedeniyle yollar açilmadi. Birkaç gün öncede araba kanala uçtu. 3 tane ölü vardi. Bu yollar açilmadigi, rant illeti bitmedigi sürece bu kazalar, bu ölümler devamli olur” ifadelerini kullandi.

Kazayi haber alan yakinlari sinir krizi geçirdi

Öte yandan kazayi haber alarak olay yerine gelen Ramazan Menekse’nin yakinlari ise sinir krizi geçirdi. Kaza sonrasi olay yerinden kaçan kamyonet sürücüsünü ekiplere soran Menekse’nin yakinlari kaza yerindeki araca yumruk ve taslarla saldirdi. Olay Yeri Inceleme ekiplerinin çalismasinin ardindan Ramazan Menekse’nin cansiz bedeni Antalya Adli Tip Kurumu morguna kaldirilirken, Menekse’nin cansiz bedenini bulundugu yerden çikarmak kolay olmadi. Polis ekipleri ve vatandaslar tarafindan geriye itilen kamyonetin altindan Ramazan Menekse’nin cansiz bedeni çikartilarak cenaze aracina alindi.

Mahalle sakinleri ise sokak üzerinde sürekli kazalarin yasandigini belirterek, “Burada her zaman kaza oluyor. Bu yolda hayat güvencen yok. Araçlar sanki otobanda gibi süratli gidiyor. Trafik kontrolü yok, çocuklari sokaga çikaramiyoruz. Bize iki sefer tapu verdiler. Aksam imar geçiyor, sabahina iptal oluyor” seklinde konustu.

Kaynak: İHA