Melikgazi Belediyesi'nin Yeni Kurslari Her Yastan Vatandasa Hitap Ediyor

Melikgazi Belediyesi Meslek Edindirme Kurslari (MELMEK) kapsaminda, Tinaztepe, Danismentgazi, Fedakar Gülderen, Yeniköy, Selçuklu, Belsin, Esenyurt, Necip Fazil Kisakürek, Tavlusun, Alparslan Türkes, Sirintepe, Gökkent, Gesi Fatih, Ildem ve TOKI Sosyal Tesisleri’nde, yetiskinler için açtigi birbirinden farkli kurslar için kayitlarin basladigini duyuruldu.

Melikgazi Belediyesi'nin Yeni Kurslari Her Yastan Vatandasa Hitap Ediyor
Adli Kalem Isleri’nden Ingilizce’ye, Türk Halk Oyunlari’ndan çini islemeciligine pek çok alanda açilan kurslarla, vatandaslara hem meslek edindirmek hem de ilgi duyduklari alanda gelisimlerini desteklemek amaciyla açtiklari kurslara her yil yogun ilgi oldugunu belirten Melikgazi Belediye Baskani Mustafa Palancioglu, “Melikgazi’mize kazandirdigimiz nitelikli hizmetlerimizle vatandaslarimizi memnun etmeye devam ediyoruz. Ilçemize deger katan proje ve yatirimlarimizin yani sira, kültür, sanat ve egitim alaninda hayata geçirdigimiz hizmetlerimizle de refah seviyesini artiriyoruz. Bu kapsamda MELMEK kurslarimiz kapsaminda çesitli kurslar açarak vatandaslarimizin ilgi duyduklari alanlarda egitim almalarini, el becerilerinin gelismesini, sosyallesmesini ve meslek edinmesini destekliyoruz. Tinaztepe, Danismentgazi, Fedakar Gülderen, Yeniköy, Selçuklu, Belsin, Esenyurt, Necip Fazil Kisakürek, Tavlusun, Alparslan Türkes, Sirintepe, Gökkent, Gesi Fatih, Ildem ve TOKI Sosyal Tesisleri’mizde yetiskinlere yönelik kurslarimiza kayitlarimiz basladi.

Aricilik, haber spikerligi, dijital fotografçilik, çini islemeciligi, resim sanat egitimi ve daha pek çok kurslarimiz vatandaslarimizi bekliyor. Ücretsiz olarak hizmet verdigimiz kurslarimizdan egitim alan vatandaslarimiz MEB onayli sertifikalarina sahip olacaklar. Basvuru yapmak isteyen vatandaslarimiz www.melikgazi.bel.tr internet adresimizden veya 252 16 61-68 numarali hattimizdan basvuru yapabilirler. Hayirli, ugurlu olsun” dedi.

Kaynak: İHA